Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ποια ομάδα θα κατακτήσει την επόμενη Ευρωλίγκα;
Ποια ομάδα θα κατακτήσει την επόμενη Ευρωλίγκα;

Ποια ομάδα θα κατακτήσει την επόμενη Ευρωλίγκα;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Δεν έχουν καταλαγιάσει ακόμη καλά-καλά τα πανηγύρια του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και την επιστροφή του στην κορυφή της Ευρώπης και ήδη έχει αρχίσει να γίνεται κουβέντα για την ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο την επόμενη χρονιά!

Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής Ευρώπης στο μπάσκετ; Στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, μπορείτε να ποντάρετε από τώρα την επόμενη ομάδα που θα κατακτήσει την Ευρωλίγκα; Σε ποια θέση βρίσκονται οι δύο «αιώνιοι» του ελληνικού μπάσκετ; Παρά την κατάκτηση του τίτλου φέτος, ο Παναθηναϊκός είναι στη δεύτερη θέση στα προγνωστικά με απόδοση 5.50, ενώ ο Ολυμπιακός είναι στην τρίτη θέση με απόδοση 8.00.

Στην κορυφή των προγνωστικών και φέτος βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης με απόδοση 5.00, ενώ την τετράδα συμπληρώνουν η Μπαρτσελόνα, η Μονακό και η Φενερμπαχτσέ με απόδοση 9.00. Οι συνήθεις ύποπτοι δηλαδή…Αν ψάχνετε κάποια έκπληξη και πιο ψαγμένη επιλογή, θα βρείτε την Εφές στο 15.00, την Ολίμπια Μιλάνο και την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο 20.00 και την Μπασκόνια στο 30.00.

 

Αναλυτικά όλες τις αποδόσεις μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend