Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Με στόχο ένα γεμάτο «Παπ» και με ελπίδα αλλαγής…
Με στόχο ένα γεμάτο «Παπ» και με ελπίδα αλλαγής…

Με στόχο ένα γεμάτο «Παπ» και με ελπίδα αλλαγής…

 

 

Η Ανόρθωση φιλοξενεί τον Άρη στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με στόχο να γεμίσει το «Αντώνης Παπαδόπουλος» στην προσπάθεια που καταβάλει ο σύλλογος για να μαζευτεί χρήμα και να κλείσουν άμεσες τρύπες που υπάρχουν.

Εδώ και μέρες γίνεται προσπάθεια για να πάει ο κόσμος σε ένα αδιάφορο ματς όπως το σημερινό με στόχο το sold out και θα διαφανεί πόσο μεγάλη θα είναι η ανταπόκριση στου. Το δεδομένο είναι ότι ο κόσμος μέχρι σήμερα έχει σταθεί ασπίδα και βράχος κόντρα στα τόσα πολλά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τη διοίκηση Ανδρέα Σάντη.

Η ομάδα διοικητικά έχει βρει συμβούλιο για το σύλλογο, ενώ είναι σε καλό δρόμο και οι επαφές για την εταιρεία με τον κ. Πουλλαΐδη να δηλώνει ότι θα βοηθήσει οικονομικά για να μπορέσει η ομάδα να αποφύγει κυρώσεις. Το πόσο θα βοηθά απ’ εδώ και πέρα είναι άγνωστο, όμως είναι δεδομένο ότι ο ίδιος δεν θέλει να εμπλακεί ξανά στο βαθμό που έιχε εμπλοκή στο παρελθόν.

 

Το σημαντικό για την Ανόρθωση είναι να γλιτώσει τις άμεσες κυρώσεις και να μπορέσει να βρει λύσεις για τις επόμενες που έρχονται, αφού κάθε μήνα και κάθε στιγμή θα καλείται η νέα διοίκηση της εταιρείας να βρίσκει λύσεις και χρήμα.

Send this to a friend