Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Εξετάσεις για το αν φορούσε ζώνη η 7χρονη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Μακάρειου
Εξετάσεις για το αν φορούσε ζώνη η 7χρονη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Μακάρειου

Εξετάσεις για το αν φορούσε ζώνη η 7χρονη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Μακάρειου

 

 

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες του τροχαίου ατυχήματος που συνέβη χθες το απόγευμα σε δρόμο της Πάφου και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 7χρονης που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Μακάρειου Νοσοκομείου. 

Το κοριτσάκι ήταν επιβάτης σε όχημα που οδηγούσε η 30χρονη θεία της και σε αυτό συνεπιβάτες ήταν η 7χρονη κόρη της οδηγού και ο 14χρονος αδελφός της 7χρονης τραυματισμένης.

Το όχημα που οδηγούσε η 30χρονη συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 21χρονος, ενώ όλοι διακομίστηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Εκεί διαπιστώθηκε ότι η 7χρονη φέρει σοβαρό τραύμα και αποφασίστηκε η μεταφορά της στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

 

Για νοσηλεία κρατήθηκαν ο 21χρονος οδηγός και ο 14χρονος επιβάτης, ενώ εξιτήριο πήραν η 30χρονη οδηγός και η 7χρονη κόρη της.

Ο 21χρονος υποβλήθηκε σε άλκοτεστ με αρνητική ένδειξη, ενώ οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνόνται από μέλη της Τροχαίας Πάφου και το ενδεχόμενο οι επιβάτες στο όχημα της 30χρονης να μην έφεραν ζώνη ασφαλείας.

 

Send this to a friend