Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οδικές Εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας
Οδικές Εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

Οδικές Εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

 

 

Α. Εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

1. Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024, μεταξύ των ωρών 8:30-12:00, στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λάρνακα, θα εκτελούνται εργασίες τραβήγματος καλωδίων σε φρεάτια από τη Cyta.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμήμα της μίας λωρίδας του δρόμου τοπικά πάνω από φρεάτια και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

 

2. Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024, μεταξύ των ωρών 8:30-13:00, στην οδό Πιαλέ Πασά στη Λάρνακα, θα γίνονται εργασίες συντήρησης αντλιοστασίου, από το Συμβούλιο Αποχετεύσεως Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει το τμήμα της οδού Πιαλέ Πασά από τη συμβολή της με την οδό Αθηνών μέχρι τη συμβολή της με την οδό Τουρκούτ Ρέις, και από τις δύο κατευθύνσεις, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Send this to a friend