Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο Δήμος Αθηένου γιορτάζει και φέτος την παγκόσμια εκστρατεία «Ώρα της Γης»
Ο Δήμος Αθηένου γιορτάζει και φέτος την παγκόσμια εκστρατεία «Ώρα της Γης»

Ο Δήμος Αθηένου γιορτάζει και φέτος την παγκόσμια εκστρατεία «Ώρα της Γης»

 

 

Ο Δήμος Αθηένου, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της εθελοντικής προσπάθειας, που γίνεται για την προστασία του πλανήτη μας, συμμετέχει για άλλη μια φορά στην παγκόσμια εκστρατεία «Ώρα της Γης», η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024.

Η εκστρατεία αυτή αποτελεί μια παγκόσμια εθελοντική εκστρατεία και ο εθνικός στόχος που έχει τεθεί και φέτος σχετίζεται με τη μηδενική σπατάλη τροφίμων, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες, με απλές δικές τους πρακτικές, να γίνουν μέρος της αλλαγής.

Ο Δήμος αποφάσισε όπως καλέσει τους δημότες:

 

α. Το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024, από τις 8:30μ.μ. μέχρι και τις 9:30μ.μ., να σβήσουν τα φώτα για 60 λεπτά, ενώ αυτά θα σβήσουν και στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο.

β. Μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να χρησιμοποιήσουν τα μηνύματα «Σχηματίζουμε το μέλλον μας» (#Shapeourfuture), «Η μεγαλύτερη ώρα για τη Γη» (#BiggestHourForEarth) και «Μείωση της σπατάλης τροφίμων» (#ZeroFoodWaste).

Η Ώρα της Γης είναι ένα μήνυμα ελπίδας και δράσης. Όλοι μαζί, με μικρές δικές μας ενέργειες, μπορούμε να συμβάλουμε στην προστασία του πλανήτη μας.

 

Send this to a friend