Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Nissan Patrol Cyprus Club: 3ο Φιλανθρωπικό Σαφάρι 4×4 “εις Μνήμην της Ελένης Χαριλάου”
Nissan Patrol Cyprus Club: 3ο Φιλανθρωπικό Σαφάρι 4×4 “εις Μνήμην της Ελένης Χαριλάου”

Nissan Patrol Cyprus Club: 3ο Φιλανθρωπικό Σαφάρι 4×4 “εις Μνήμην της Ελένης Χαριλάου”

 

 

Το Nissan Patrol Cyprus Club διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το Φιλανθρωπικό Σαφάρι 4×4 “εις Μνήμην των Ελένη Χαριλάου, Λώρη Παπαδόπουλου και Δήμητρας Χαραλάμπους, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Χριστίνας Α. Αποστόλου.


Φέτος, η δράση θα λάβει χώρα την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Λατομείο Σκύρα Λίμα στην περιοχή Λάρνακας. Η διαδρομή θα διανύσει πανέμορφα τοπία της ημιορεινής Λάρνακας, περνώντας από δάσος, ποταμάκια και γραφικά χωριά.

Το 2023, το Nissan Patrol Cyprus Club πέτυχε ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ, συγκεντρώνοντας 151 οχήματα σε κονβόι σαφάρι, ένα επίτευγμα που φιλοδοξεί να ξεπεράσει φέτος.

 

Το συνολικό ποσό που προέκυψε από τις συμμετοχές διατέθηκε για την ενίσχυση του ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου.
Η συντονιστική ομάδα του Nissan Patrol Cyprus Club, έχοντας ζήσει από κοντά το σημαντικό έργο του Ιδρύματος, αποφάσισε να το στηρίξει για τρίτη συνεχή χρονιά. ΟΛΑ τα έσοδα από το Φιλανθρωπικό Σαφάρι 2024 θα διατεθούν στο Ίδρυμα για την ενίσχυση της πολύτιμης προσφοράς του προς τα παιδιά με χρόνιες παθήσεις.

Πέρα από την οικονομική ενίσχυση, το Φιλανθρωπικό Σαφάρι αποτελεί μια γιορτή χαράς, αγάπης και προσφοράς, που αναδεικνύει την αλληλεγγύη και την ελπίδα, με τα παιδιά να αποτελούν τους πρωταγωνιστές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στη διοργάνωση είτε ως συνοδοί, είτε ως εθελοντές.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
• Τηλέφωνο: 99641533 (Θέμης), 97685006 (Αντρέας), 99065876 (Κωνσταντίνος), 99887150 (Μιχάλης)
• Email: [email protected]
• Facebook: Nissan Patrol Cyprus Club: URL Nissan Patrol Cyprus Club

Send this to a friend