Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Εκπαίδευση Α΄ Βοηθειών παρέχει δωρεάν ο ΠΑΣΠ σε ποδοσφαιριστές/ριες
Εκπαίδευση Α΄ Βοηθειών παρέχει δωρεάν ο ΠΑΣΠ σε ποδοσφαιριστές/ριες

Εκπαίδευση Α΄ Βοηθειών παρέχει δωρεάν ο ΠΑΣΠ σε ποδοσφαιριστές/ριες

Το δωρεάν πρόγραμμα εκπαιδευτικών σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών για ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες, ολοκλήρωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών, με τη στήριξη των Blue Pharmacies και του μπλε ζελέ για τους πόνους Lander Polar Ice.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΠ, για τέταρτη σεζόν δόθηκε η ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες, να καταρτιστούν αποκτώντας αναγνωρισμένο δίπλωμα Πρώτου Βοηθού εντελώς δωρεάν.

Όπως σημειώνεται, ο κοινωνικός σκοπός του συγκεκριμένου προγράμματος είναι να υπάρχουν παίκτες με γνώσεις στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών, όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις, ιδιαίτερα των μικρών κατηγοριών.


Στα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2024, εκπαιδεύτηκαν 45 άτομα σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα από τους εκπαιδευτές της G.B. Power Life Savers.

Ο ΠΑΣΠ ευχαριστεί τους χορηγούς των σεμιναρίων, Blue Pharmacies και Lander Polar Ice και τους χορηγούς φιλοξενίας, Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και Πανεπιστήμιο Frederick.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend