Home ΛΑΡΝΑΚΑ Συνάντηση στο Υπ. Παιδείας για ανέγερση νέου Δημοτικού και Γυμνασίου στην Αραδίππου- Όλες οι πληροφορίες
Συνάντηση στο Υπ. Παιδείας για ανέγερση νέου Δημοτικού και Γυμνασίου στην Αραδίππου- Όλες οι πληροφορίες

Συνάντηση στο Υπ. Παιδείας για ανέγερση νέου Δημοτικού και Γυμνασίου στην Αραδίππου- Όλες οι πληροφορίες

 

 

Για την ανέγερση νέου Δημοτικού και Γυμνασίου στον Δήμο Αραδίππου συναντήθηκαν η Υπουργός Παιδείας δρ. Αθηνά Μιχαηλίδου και ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ανδρέας Μαραγκός με τον Δήμαρχο Αραδίππου Ευάγγελο Ευαγγελίδη και τον Πρόεδρο της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Αραδίππου Παύλο Δημητριάδη.

Η συνάντηση έγινε την περασμένη Παρασκευή και αφορούσε σε ένα σημαντικό έργο της εκπαιδευτικής κοινότητας της Αραδίππου. Την ανέγερση νέου Δημοτικού (6ου) και Γυμνασίου (2ου) στον Δήμος Αραδίππου.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κο Δημητριάδη, μας ανέφερε ότι πρόκειται για δύο σχολεία που θα καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των μαθητών, που ξεπερνούν τις 3.000, προσφέροντας σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις.

 

Παράλληλα, ο κος Δημητριάδης τόνισε ότι “η  Υπουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και στήριξη για το έργο, καθώς αναγνώρισε τη σημασία του για την ανάπτυξη της παιδείας, του αθλητισμού και της νεολαίας στην περιοχή μας. Η συνάντηση μας ήταν αρκετά επικοδομητική και θετική ως προς το αίτημα μας. Ορίσαμε νέα ημερομηνία συνάντησης στα μέσα Μαΐου αναμένοντας την εισήγηση του Υπουργείου Παιδείας ώστε να έχουμε τα χρονοδιαγράμματα για την υλοποίηση των έργων”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες στη συνάντηση – εκτός από τον Δήμαρχο Αραδίππου Ευάγγελο Ευαγγελίδης , και τον Πρόεδρο της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Αραδίππου Παύλο Δημητριάδη – ήταν Σχολικοί Έφοροι και αντιπροσωπεία Συνδέσμων Γονέων των Εκπαιδευτηρίων.

Larnakaonline

Send this to a friend