Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Συνελήφθη 44χρονος – Εντόπισαν στην οικία του κλοπιμαίο σταυρό εκκλησίας και άλλα προϊόντα
Συνελήφθη 44χρονος – Εντόπισαν στην οικία του κλοπιμαίο σταυρό εκκλησίας και άλλα προϊόντα

Συνελήφθη 44χρονος – Εντόπισαν στην οικία του κλοπιμαίο σταυρό εκκλησίας και άλλα προϊόντα

 

 

Κλοπιμαία περιουσία φέρεται να εντοπίστηκε στην κατοχή 44χρονου που συνελήφθη  χθες Πέμπτη προς διευκόλυνση των ανακρίσεων στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων 13 διαρρήξεων εκκλησιών και κλοπών, που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με  ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, ο 44χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση ενώ ήδη για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση ο 16χρονος γιός του 44χρονου, καθώς και 20χρονος και 25χρονος που τελούν υπό οκταήμερη προσωποκράτηση από την Τετάρτη.

Κατόπιν γραπτής συγκατάθεσης του 44χρονου, διεξήχθη έρευνα στην οικία του, όπου φέρεται να εντοπίστηκε περιουσία για την οποία ο συλληφθείς δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή της, σύμφωνα με την Αστυνομία.

 

«Ανάμεσα στην περιουσία που εντοπίστηκε, είναι και ένας επιστήθιος επίχρυσος σταυρός, ο οποίος αναγνωρίστηκε, ότι κλάπηκε από εκκλησία στην Πάφο» προστίθεται. Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Send this to a friend