Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Βορόκληνης κ. Νεόφυτος Φακοντής στη Γενική Συνέλευση του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες στη Πάτρα όπου ορίστηκε στην Εφορευτική Επιτροπή για τη διεξαγωγή της εκλογής (φώτο)
Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Βορόκληνης κ. Νεόφυτος Φακοντής στη Γενική Συνέλευση του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες στη Πάτρα  όπου ορίστηκε στην Εφορευτική Επιτροπή για τη διεξαγωγή της εκλογής (φώτο)

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Βορόκληνης κ. Νεόφυτος Φακοντής στη Γενική Συνέλευση του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες στη Πάτρα όπου ορίστηκε στην Εφορευτική Επιτροπή για τη διεξαγωγή της εκλογής (φώτο)

 

 

Στην Πάτρα πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η Γενική Συνέλευση του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες, όπου αναδείχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο για την περίοδο 2024-2028.

Πρόεδρος εκλέχθηκε ο δήμαρχος Αργιθέας, Ανδρέας Στεργίου, Αντιπρόεδρος ο Παντελής Χειμωνίδης Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας Κύπρου, Γραμματέας ο Τάσος Καγιάογλου δήμαρχος Παρανεστίου Δράμας.

Το ΔΣ πλαισιώνουν οι Στάθης Κούλης δήμαρχος Γορτυνίας, Μίμης Σκορδόπουλος (Δήμος Αγρινίου), Γιάννα Καλημέρη(Δήμος Θέρμου), Κώστα Καψάλης(Δήμος Πωγωνίου), Ζωή Μαρίγγου(Δήμος Ηράκλειας) και Λάμπρος Παλάντζας (Δήμος Δεσκάτης)

 

Στη Γενική Συνέλευση παρέστη ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου κ. Νεόφυτος Φακοντής, ο οποίος ορίστηκε στην Εφορευτική Επιτροπή για τη διεξαγωγή της εκλογής.

Send this to a friend