Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε ιδιωτικό όχημα στη Λάρνακα
Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε ιδιωτικό όχημα στη Λάρνακα

Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε ιδιωτικό όχημα στη Λάρνακα

 

 

 

Σε συναγερμό τέθηκαν την Τέταρτη το πρωί οι Αστυνομικές Αρχές, μετά από εντοπισμό εκρηκτικού μηχανισμού σε όχημα γυναίκας στην επαρχία Λάρνακας.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίσθηκε στην οροφή του οχήματος της. Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για εκρηκτικό αυτοσχέδιο μηχανισμό χαμηλής ισχύος, τον οποίο απενεργοποίησαν πυροτεχνουργοί που έσπευσαν στο σημείο.

Ο Εκπρόσωπος Τυπου της Αστυνομικης Διεύθυνσης Λαρνακας Σπύρος Χρυσοστομου δήλωσε πως «ο εκρηκτικός μηχανισμός δεν εξερράγη και εντοπίστηκε πάνω στο αυτοκίνητο.

 

Πρόκειται για αυτοσχεδιο εκρηκτικό μηχανισμό». «Η σκηνή αποκλείστηκε από την αστυνομία. Κλήθηκε πυροτεχνουργός από το αρχηγείο αστυνομίας ο οποίος χειρωνακτικά απενεργοποίησε τον εκρηκτικό μηχανισμό».

«Η γυναίκα κλήθηκε να δώσει κατάθεση στο ΤΑΕ Λαρνακας για να διαπιστωθεί αν υποψιάζεται κάποιον ή αν απειλήθηκε ή αν είχε με οποιονδήποτε διάφορες».

Οι εξετάσεις της αστυνομιας είναι σε εξέλιξη. Στο μικροσκόπιο των ανακριτών της υποθεσης ειναι και η εξέταση κλειστών κυκλωμάτων βιντεόαρακολουθησης που εντοπίστηκαν στην γειτνιάζουσα περιοχή ούτως ώστε να διαπιστωθούν οι περιστάσεις κάτω από τις οποίες τοποθετήθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός».

 

Send this to a friend