Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Άκης η δύναμη που θα κρατήσει τον Συναγερμό ψηλά στη Λάρνακα
Ο Άκης η δύναμη που θα κρατήσει τον Συναγερμό ψηλά στη Λάρνακα

Ο Άκης η δύναμη που θα κρατήσει τον Συναγερμό ψηλά στη Λάρνακα

 

 

Στα υπερ του ΔΗΣΥ

Και ενώ το σκηνικό ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει για την πόλη της Λάρνακας οι ελπίδες φαίνεται να μαζεύονται ολοένα και περισσότερο στον ένα επίσημο υποψήφιο που έχει ο Δημοκρατικός Συναγερμός στη Λάρνακα ο οποίος είναι ο υποψήφιος για την αντιδημαρχία του διαμερίσματος της Λάρνακας, κ. Άκης Ζαννέτος.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα περνόντας μέσα απο τις εκλογικές διαδικασίες του κόμματος εχεί αναδειχθεί ως ο εκλεκτός για την αντιδημαρχία της πόλης. Εαν μάλιστα στηριχθεί απο τα μέλη του κόμματός του στην ολότητα και τελικά έχει και την στήριξη της ΔΗΠΑ, ο Άκης Ζαννέτος μπορεί να είναι αυτός που θα διασώσει και τα ποσοστά αλλά και την ύπαρξη της παράταξής του στο κέντρο λήψης αποφασέων του Δήμου Λάρνακας. Αναμένεται λοιπόν να καταθέσει τις προτάσεις του και τις εισηγήσεις του το αμέσως επόμενο διάστημα ενώπιον των πολιτών.

 

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τις προεκλογικές προτάσεις όλων των υποψήφιων Αντιδημάρχων της Λάρνακας αφού πλέον ο ρόλος τους θα είναι ουσιαστικός και καθοριστικός για την ανάπτυξη της πόλης.

Larnakaonline 

 

 

Send this to a friend