Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Με σχοινί επιχείρησαν να ανεβάσουν μπίρες και βότκα στην εξέδρα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα
Με σχοινί επιχείρησαν να ανεβάσουν μπίρες και βότκα στην εξέδρα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα

Με σχοινί επιχείρησαν να ανεβάσουν μπίρες και βότκα στην εξέδρα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα

 

 

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Όποια μέτρα κι αν πάρει η Πολιτεία κατά της βίας στους αθλητικούς χώρους, η βλακεία θα παραμένει αήττητη και οι ανεγκέφαλοι θα είναι παντού, δεν θα εκλείψουν…

Στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος», πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωσης – Απόλλωνα, το βράδυ της Τετάρτης (14/2), κάποιοι οπαδοί σκαρφίστηκαν έναν πρωτότυπο, ομολογουμένως, τρόπο για να περάσουν αλκοολούχα ποτά στην κερκίδα.

 

Έριξαν σχοινί σε πρόσωπο που βρισκόταν εντός γηπέδου με σκοπό να δέσουν πάνω σ’ αυτό τσάντες ώμου που ήταν γεμάτες μπίρες και μπουκάλες βότκα, προκειμένου τα ποτά να «ανέβουν» πάνω στην κερκίδα για κατανάλωση…

Η Αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη τριών προσώπων στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης βίας στους αθλητικούς χώρους. Πρόκειται για δύο 28χρονους και έναν 25χρονο, όλοι κάτοικοι επαρχίας Λάρνακας, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση.

Εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα που αφορούν πρόληψη και καταστολή της βίας στους αθλητικούς χώρους, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, μεταφορά αλκοολούχων ποτών και χρήση επικίνδυνων οργάνων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μέλος του ΤΑΕ Λάρνακας αντιλήφθηκε, μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του σταδίου, ένα πρόσωπο στη νότια κερκίδα να συμπεριφέρεται ύποπτα. Βρισκόταν κοντά στον τοίχο ανατολικά της νότιας κερκίδας κι έβλεπε έξω από το γήπεδο και συγκεκριμένα στο σημείο όπου βρίσκεται το σωματείο της Ανόρθωσης.

Την ίδια στιγμή, άλλα τρία πρόσωπα που βρίσκονταν έξω από το γήπεδο, πίσω από τη νότια κερκίδα, εντοπίστηκαν μετά από επιθεώρηση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης να συμπεριφέρονται και αυτά ύποπτα. Έπειτα από περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ένα από τα πρόσωπα που ήταν εκτός γηπέδου έριξε σχοινί με σκοπό να παραληφθεί από το άτομο που ήταν πάνω στην εξέδρα. Άμεσα ανταποκρίθηκε η αντιοχλαγωγική ομάδα, η οποία εντόπισε τα τρία πρόσωπα, πλησίον των οποίων βρέθηκαν δύο τσάντες ώμου που περιείχαν αλκοολούχα ποτά (μπύρες και βότκα).

Και τα τρία πρόσωπα οδηγήθηκαν αμέσως στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, όπου συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων. Οι τσάντες και το περιεχόμενό τους καθώς και το σχοινί παραλήφθηκαν ως τεκμήρια. Σήμερα (15/2) το πρωί οι νεαροί οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου καταχωρίσθηκε ποινική υπόθεση εναντίον τους. Η υπόθεση ορίστηκε για εκδίκαση στις 20 Φεβρουαρίου.

Το δικαστήριο εξέδωσε διατάγματα αποκλεισμού τους από τα γήπεδα μέχρι την ημερομηνία έναρξης της εκδίκασης της υπόθεσης.

 

Send this to a friend