Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ «Τρομερή» η έκρηξη στην Αθηένου, εκσφενδονίστηκαν πόρτες στα 10 μέτρα
«Τρομερή» η έκρηξη στην Αθηένου, εκσφενδονίστηκαν πόρτες στα 10 μέτρα

«Τρομερή» η έκρηξη στην Αθηένου, εκσφενδονίστηκαν πόρτες στα 10 μέτρα

 

 

Τρομερή» χαρακτήρισε την έκρηξη που σημειώθηκε γύρω στις εννέα το βράδυ της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου 2024, στον πρώτο όροφο διώροφης κατοικίας στην Αθηένου και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 29χρονου, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντρέας Κεττής.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή φιάλης υγραερίου που ήταν εγκατεστημένη σε θερμάστρα, σε υπνοδωμάτιο της κατοικίας.

«Η έκρηξη ήταν τόσο τρομερή που δεν άφησε πόρτα στον πρώτο όροφο, τις παρέσυρε σε αποστάσεις περίπου δέκα μέτρων, μαζί με τον σκελετό τους»

 

Ο 29χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι θεράπόντες ιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη εγκαύματα πρώτου βαθμού στα πόδια και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

«Πρέπει να υπάρχουν έλεγχοι και να παρατηρούμε όταν υπάρχει ατελής καύση. Να τη βγάλουμε έξω, να φωνάζουμε έναν ειδικό. Υπάρχει μυρωδιά, δεν πρέπει να την αγνοούμε. Υπάρχουν πολλές προειδοποιήσεις για να προλάβουμε τα χειρότερα»

Η έκρηξη προκάλεσε σοβαρές καταστροφές στον εξοπλισμό και την επίπλωση της κατοικίας, ενώ τα αίτια διερευνόνται από την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία. Την ώρα της έκρηξης στο ισόγειο της κατοικίας βρίσκονταν η σύζυγος και το ανήλικο παιδί του 29χρονου, που δεν υπέστησαν οποιαδήποτε τραύματα.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend