Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Το Πολιτικό Γραφείο ΔΗΣΥ ψηφίζει για έξι υποψηφίους κόμματος στις Ευρωεκλογές
Το Πολιτικό Γραφείο ΔΗΣΥ ψηφίζει για έξι υποψηφίους κόμματος στις Ευρωεκλογές

Το Πολιτικό Γραφείο ΔΗΣΥ ψηφίζει για έξι υποψηφίους κόμματος στις Ευρωεκλογές

 

 

Για τους έξι υποψήφιους του ΔΗΣΥ για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές ψηφίζουν σήμερα, Σάββατο, τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ).

Η Συνεδρία του Πολιτικού Γραφείο θα αρχίσει με ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου και θα ακολουθήσει από τις 12:30 έως τις 14:30 η ψηφοφορία για τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές.

Για τις έξι θέσεις του ψηφοδελτίου κατατέθηκαν εννέα υποψηφιότητες από τους Αγγελίδη Χρίστο, Ιορδάνου Ονησίφορο, Ξενοφώντος Χριστιάνα, Πελεκάνο Μάριο, Πετρίδη  Κωνσταντίνο, Σταύρου Ελένη, Φουρλά Λουκά, Χατζηγιάννη Κυριάκο και Χατζηπαντέλα Μιχάλη.

 

Ελένη Σταύρου και η Χριστιάνα Ξενοφώντος φαίνεται ότι θα βρίσκονται στο τελικό ψηφοδέλτιο λόγω των ποσοστώσεων που ισχύουν για γυναίκες και νέους κάτω των 35.

Χθες, Παρασκευή απόγευμα, ο Βουλευτής του κόμματος Κυριάκος Χατζηγιάννη με επιστολή του στο Πολιτικό Γραφείο απέσυρε το ενδιαφέρον του να είναι στο ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών του 2024 σημειώνοντας ότι «η απόφαση μου αυτή έχει ληφθεί με γνώμονα την διευκόλυνση της διαδικασίας επιλογής των εκλεκτών της παράταξης για το ευρωψηφοδέλτιο».

Υπενθυμίζεται ότι η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ σε δήλωσή της έχει αναφέρει  ότι δεν θα προβεί σε επιλογή αριστίνδην υποψηφιότητας  σε σχέση με το ψηφοδέλτιό των Ευρωεκλογών.

Send this to a friend