Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Α. Αποστόλου: Τα αξιώματα είναι προσωρινά, όσο τα κατέχουμε να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο έλλον για όλα τα παιδιά
Α. Αποστόλου: Τα αξιώματα είναι προσωρινά, όσο τα κατέχουμε να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο έλλον για όλα τα παιδιά

Α. Αποστόλου: Τα αξιώματα είναι προσωρινά, όσο τα κατέχουμε να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο έλλον για όλα τα παιδιά

 

 

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από τη Σχολή «Μακεδονία Τάεκβοντο» και τους γονείς του μικρού Αντρέα Γιάλλουρου, η πρώτη μέρα του 6ου διήμερου φιλανθρωπικού τουρνουά, στο Αθλητικό Κέντρο Κίτιον  στη Λάρνακα, εις μνήμην του αθλητή του Αντρέα Γιάλλουρου που έφυγε τον Αύγουστο του 2017.

Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Ομοσπονδίας Τάεκβοντο Κύπρου (ΕΟΤΚ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγάλο αυτό τουρνουά έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της Παιδοογκολογικής Μονάδας του Μακάριου Νοσοκομείου.

 

Οι συμμετέχοντες αθλητές προέρχονται από Κύπρο, Ελλάδα, και Λίβανο.

Σε ανάρτηση του ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ στη Λάρνακα Ανδρέας Αποστόλου αναφέρεται στο σεβασμό για όλα τα παιδιά και στους ήρωες γονείς τους τονίζοντας, παράλληλα, ότι όσοι κατέχουν αξιώματα πρέπει να αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον για όλα τα παιδιά.

Ανάρτηση

Μεγάλη συγκίνηση σήμερα στη Λάρνακα στο Τουρνουά Ταεκβοντό εις μνήμη του Αντρέα Γιάλλουρου.

Σεβασμός σε αυτά παιδιά και στους ήρωες γονείς τους.
 
Τα αξιώματα είναι προσωρινά για αυτό ας φροντίσουμε εμείς που τα κατέχουμε όσο χρόνο τα κατέχουμε να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον για όλα τα παιδιά.

Send this to a friend