Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Λάρνακα: Με κεριά εκεί όπου ξεψύχησε λένε το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο Μάριο (βίντεο – φώτο)
Λάρνακα: Με κεριά εκεί όπου ξεψύχησε λένε το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο Μάριο  (βίντεο – φώτο)

Λάρνακα: Με κεριά εκεί όπου ξεψύχησε λένε το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο Μάριο (βίντεο – φώτο)

 

 

Θρήνο και βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στην πόλη και επαρχία Λάρνακας η τραγική είδηση θανάτου του 25χρονου Μάριου Ροδίτη.

 

 

Ήταν γύρω στις οκτώ το βράδυ της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2024 όταν ο άτυχος πατέρας ενός νεογέννητου παιδιού μόλις δύο εβδομάδων, οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Παπανικολή στη Λάρνακα, με κατεύθυνση τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού.

Η πορεία της μοιραίας μοτοσικλέτα ανακόπηκε από σαλούν όχημα που οδηγούσε 62χρονος και ο οποίος φέρεται να επιχείρησε επαναστροφή. Συνελήφθη από τις Αρχές και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου ζητήθηκε η κράτηση του για τα αδικήματα πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας και αμελής οδήγησης.

 

Από την πρώτη στιγμή υποβλήθηκε σε έλεγχο νάρκοτεστ και ναρκοτεστ, με αρνητικές ενδείξεις.

Ο 25χρονος Μάριος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου ο επί καθήκοντι γιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του.

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες και εξετάσεις μελών της Αστυνομίας για τη νέα τραγωδία στην άσφαλτο, διαφαίνεται ότι ο 25χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος.
Στο σημείο όπου ο άτυχος πατέρας άφησε την τελευταία του πνοή, συγγενείς και φίλοι άναψαν κεριά και απόθεσαν λουλούδια.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας κ. Σπύρος Χρυσοστόμου δήλωσε ότι: “Η Τροχαία Λάρνακας εξετάζει θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα το οποίο επεσυνέβη ψες γύρω στις 8. το βράδυ στη λεωφόρο Λύσου Σανταμά στη Λάρνακα κατά το οποίο 62χρονος Ελληνοκύπριος ο οποίος οδηγούσε σαλούν αυτοκίνητο, σε κάποιο σημείο του δρόμου, με βάση και τις εξετάσεις που έχουν γίνει, φαίνεται να είχε επιχειρήσει επαναστροφή εντός του δρόμου, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού η οποία οδηγείτο από 24χρονο Ελληνοκύπριο εξ αντιθέτου.

Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε θανάσιμα, μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες του γενικού νοσοκομείου Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ελαφρά τραυματίστηκε και ο οδηγός και τρεις επιβαίνοντες που μεταφέρθηκαν και αυτοί στις πρώτες βοήθειες και αφού δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες απολύθηκαν. Στον οδηγό έγινε από ψες έλεγχος άλκοτεστ και νάρκοτεστ με αρνητικό αποτέλεσμα.

Εναντίον του εκδόθηκε από ψες δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη γύρω στα μεσάνυχτα. Οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα προσωποκράτησης για 7 μέρες. Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας και αμελούς οδήγησης”.

 

Send this to a friend