Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ ΑΕΚ από ατσάλι έμεινε όρθια στο ΓΣΠ (βίντεο)
ΑΕΚ από ατσάλι έμεινε όρθια στο ΓΣΠ (βίντεο)

ΑΕΚ από ατσάλι έμεινε όρθια στο ΓΣΠ (βίντεο)

 

 

Βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ απέναντι στο ΑΠΟΕΛ αλλά στο τέλος κατάφερε και πήρε την ισοπαλία και να φύγει όρθια από το ΓΣΠ. Οι αλλαγές του Σιμόν ουσιαστικά βοήθησαν και έδωσαν ώθηση στην ομάδα του με αποτέλεσμα να πάρει τον ένα βαθμό.

Ο Γκουστάβο με αυτογκόλ έκανε το 1-0 για το ΑΠΟΕΛ στο 4΄ ενώ ο Τρισκόφσκι στο 76΄ και λίγο μετά που μπήκε αλλαγή έφερε το ματς στα ίσα. Στο 82΄ ο Πέτροβιτς έδωσε εκ νέου προβάδισμα στο ΑΠΟΕΛ και το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Σάντζεθ με κεφαλιά στο 86΄.

Μία φάση για την οποία φωνάζει και διαμαρτύρεται το ΑΠΟΕΛ μιας και θεωρεί ότι δεν είναι ξεκάθαρο ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή.

 

Η ανάρτηση του ΑΠΟΕΛ μετά το τέλος του αγώνα:
“Την πραγματικότητα του αν πέρασε ολόκληρη η μπάλα την γραμμή τέρματος, δεν θα την μάθουμε ποτέ. Δημιουργεί όμως ερωτηματικό πως ο επόπτης που βρίσκεται στην ευθεία δεν σημειώνει γκολ και το VAR από αυτή την οπτική γωνία εκφράζει την σιγουριά και ενημερώνει τον διαιτητή για γκολ. Θα είναι άλλη μια φάση χωρίς διαφάνεια στο τρέχον πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να μην παίξει ρόλο στην εξέλιξη του και η ΚΟΠ να βρει λύση για να μπορεί να επικαλείται ότι διεξάγει ένα πρωτάθλημα διαφάνειας. Όπως ακριβώς είπαν ότι θα πράξουν οι κ.κ. Κούμας και Μεσσίνα. Αναμένουμε από την επιτροπη διαιτησίας με διαφάνεια να δημοσιοποιήσει πως το VAR, πήρε την απόφαση για την συγκεκριμένη φάση”.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Βιγιαφάνιες (73’Μεχρί), Κβιλιτάια (73’Τομανέ), Τσεμπάκ (80’Σατσιάς), Σούσιτς (80’Ζέφτε), Ντάλσιο, Μαρκίνιος (88’Δώνης), Κοσταντίνοφ, Ντονγκαλά.

ΑΕΚ: Πίριτς, Ντιουνκού (59’Σάντσες), Λέδες, Τόνγκια, Σολ (72’Τρισκόφσκι), Φαράζ (59’Σάντος), Γκαρθία, Μιλίσεβιτς, Πονς (46’Γκιούρτσο), Ρομπέρζ, Ντίμερς.

Send this to a friend