Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ ΑΕΚ από ατσάλι, Σιμόν ο καθοδηγητής…
ΑΕΚ από ατσάλι, Σιμόν ο καθοδηγητής…

ΑΕΚ από ατσάλι, Σιμόν ο καθοδηγητής…

 

 

Ποιος να το πίστευε ότι στους 2,5 μήνες παρουσίας του Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ θα μπορούσε η ομάδα της Λάρνακας να ανατρέψει σε τόσο μεγάλο βαθμό την όλη κακή της εικόνα που έβγαλε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Σε 12 ματς με τον Σιμόν η ΑΕΚ έχει 10 νίκες και δυο ισοπαλίες. Έχει ανέβει βαθμολογικά σκαλοπάτια, έχει μειώσει αποστάσεις, έχει παίξει ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα της ομάδας που είχε ξεμείνει από ιδέες επί Όλτρα.

Μία άλλη ΑΕΚ, μία ΑΕΚ από ατσάλι η οποία πλέον με την εικόνα και τα αποτελέσματα της αναγκάζει και τις άλλες ομάδες να την θεωρούν βασική υποψήφια για τον τίτλο και να την υπολογίζουν όσο ποτέ άλλοτε την φετινή σεζόν. Κόντρα στην Ομόνοια η ΑΕΚ του καθοδηγητή Σιμόν έκανε ένα ακόμη άψογο ματς. Κόντρα ακόμη και στα δεδομένα που δημιουργήθηκαν από το 3΄ όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ.

 

Η ΑΕΚ κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα παίζοντας ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Χωρίς να πανικοβληθεί και χωρίς να φοβηθεί το ματς. Κυριάρχησε και κέρδισε και αυτό είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό στην όλη της προσπάθεια.

Ενόψει του ντέρμπι κορυφής που ακολουθεί με το ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας αναμένεται να μείνει εκτός ο Μπρούνο Γκάμα που έπαιξε μόλις επτά λεπτά και έγινε αλλαγή στην αλλαγή και θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις.

Send this to a friend