Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Τι θα φέρει η νέα κόντρα στο «Δασάκι»;
Τι θα φέρει η νέα κόντρα στο «Δασάκι»;

Τι θα φέρει η νέα κόντρα στο «Δασάκι»;

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Άρη να παίζει ξανά στην έδρα του Εθνικού Άχνας λίγες μέρες μετά τη μονομαχία τους στο Κύπελλο, ενώ στο άλλο ματς ο Οθέλλος αντιμετωπίζει την ΑΕΛ.

Στο «Δασάκι» και πάλι ο αγώνας του Εθνικού Άχνας με τον Άρη, όπως και προ ημερών στο Κύπελλο, όπου ο Άρης πήρε την πρόκριση κερδίζοντας με 1-2. Ποιος θα χαμογελάσει σήμερα; Οι γηπεδούχοι που δίνουν μάχη για την παραμονή στην κατηγορία προέρχονται από ισοπαλία με την ΑΕΛ, ενώ είχε προηγηθεί και νίκη επί του ΑΠΟΕΛ.Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από σπουδαίες νίκες απέναντι σε Ομόνοια, Απόλλωνα και Ανόρθωση. Μεγάλο επομένως το ενδιαφέρον σήμερα, με τη νίκη του Εθνικού Άχνας στο 6.00, την ισοπαλία στο 4.45 και τη νίκη του Άρη στο 1.52 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

 

Ο Εθνικός Άχνας έχει πέντε σερί GG στο πρωτάθλημα και τέσσερα over 2.5 γκολ εδώ και έξι αγωνιστικές, ενώ ο Άρης έχει πέντε NG και under 2.5 γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια. Σήμερα το over 2.5 γκολ δίνει 1.72 και το over 3.5 γκολ είναι στο 2.72, ενώ το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 2.15. Στο 1.82 το GG, στο 1.91 το NG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend