Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αποστόλου: Στην Ευρώπη οι σημαντικότερες αποφάσεις για θέματα υγείας και στήριξη των χρόνιων ασθενών
Αποστόλου: Στην Ευρώπη οι σημαντικότερες αποφάσεις για θέματα υγείας και στήριξη των χρόνιων ασθενών

Αποστόλου: Στην Ευρώπη οι σημαντικότερες αποφάσεις για θέματα υγείας και στήριξη των χρόνιων ασθενών

 

 

Με ανάρτηση του ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ στη Λάρνακα Ανδρέας Αποστόλου αναφέρεται στην επίσκεψη της Στέλλας Κυριακίδου στην Επιτροπή Υγείας της Βουλής καθώς και στις προσπάθειες της για τους καρκινοπαθείς και τους χρόνιους ασθενείς.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισε η κα Κυριακίδου αναφορικά με την ανάδειξη της ανάγκης για τη δημιουργία Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου στην Κύπρο.

Ανάρτηση

 

Στην Επιτροπή Υγείας της Βουλής των Αντιπροσώπων με την αγαπητή φίλη Επίτροπο της Ε.Ε. για θέματα Υγείας Στέλλα Κυριακίδου.

Την ευχαριστούμε για όσα έπραξε για τους καρκινοπαθείς και τους χρόνιους ασθενείς. Την ανάδειξη και κατοχύρωση σε ευρωπαϊκό επίπεδο του δικαιώματος στη λήθη και το ευρωπαϊκό σχέδιο κατά του καρκίνου.

Την ευχαριστούμε επίσης γιατί ήταν πρωτεργάτρια στην ανάδειξη της ανάγκης για τη δημιουργία Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου που έχουμε πετύχει να ενταχθεί στον κρατικό προϋπολογισμό του 2024.

Κατά τη συζήτηση αναδείξαμε τη σημασία για ενιαίες ευρωπαϊκές στρατηγικές και για άλλες χρονιές ασθένειες αλλά και για κοινή γραμμή στην πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές διευκολύνσεις και πρόσβαση σε ασφαλιστικές καλύψεις για όλους τους χρόνιους ασθενείς.

Έγινε η αρχή! Συνεχίζουμε!

Ευχαριστούμε Στέλλα γιατί έκανες την μικρή μας πατρίδα 🇨🇾 περήφανη κατά τη διάρκεια της θητείας σου.

Send this to a friend