Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Αυτή τη φορά πιστεύουν ότι συνέλαβαν το σωστό πρόσωπο για τη ρίψη της κροτίδας στο Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ
Αυτή τη φορά πιστεύουν ότι συνέλαβαν το σωστό πρόσωπο για τη ρίψη της κροτίδας στο Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ

Αυτή τη φορά πιστεύουν ότι συνέλαβαν το σωστό πρόσωπο για τη ρίψη της κροτίδας στο Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ

 

 

ΓΡΑΦΕΙ o ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Εννέα μέρες μετά την διακοπή του αγώνα Νέας Σαλαμίνας – ΑΠΟΕΛ, στο γήπεδο «Αμμόχωστος», η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει το άτομο, το οποίο θεωρείται ύποπτο ότι έριξε την κροτίδα, που τραυμάτισε τον ποδοσφαιριστή των ερυθρολεύκων Γιώργο Παπαγεωργίου.

Πρόκειται για 25χρονο, από τη Λευκωσία, ο οποίος είναι αδελφός του 22χρονου που είχε αρχικά συλληφθεί (και προφυλακιστεί) για την ίδια υπόθεση.

 

Θυμίζουμε, ότι ο 22χρονος αμέσως μετά την σύλληψή του είχε αναφέρει στην Αστυνομία ότι την ώρα του αγώνα εκείνος βρισκόταν στο σπίτι του. Όταν επιβεβαιώθηκε το άλλοθί του, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς. Στη συνέχεια οι υποψίες στράφηκαν εναντίον του αδελφού του, ο οποίος, ωστόσο, ανακρινόμενος αρνήθηκε ενοχή. Παρόλα αυτά, οι εξεταστές της υπόθεσης είναι πεπεισμένοι ότι αυτή την φορά έχουν συλλάβει το σωστό πρόσωπο, γι’ αυτό και την Παρασκευή (26/1) πρόκειται να καταχωρήσουν την υπόθεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για σκοπούς εκδίκασης.

Θυμίζουμε, ότι το παιχνίδι Σαλαμίνας – ΑΠΟΕΛ διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης, 16 Ιανουαρίου. Στις αρχές του Β΄ ημιχρόνου ρίφθηκε φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον ποδοσφαιριστή Παπαγεωργίου, ο οποίος εκείνη την ώρα έκανε προθέρμανση μαζί με τους υπόλοιπους αναπληρωματικούς παίκτες της Σαλαμίνας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτοβολίδα ρίχθηκε από την κερκίδα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο και αφού εξετάστηκε από ωτορινολαρυγγολόγο, διαπιστώθηκε ότι έπασχε από πτώση ακοής.

Send this to a friend