Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Δημητρίου: “Συνεχίζουμε χωρίς να πετάμε στα σύννεφά”
Δημητρίου: “Συνεχίζουμε χωρίς να πετάμε στα σύννεφά”

Δημητρίου: “Συνεχίζουμε χωρίς να πετάμε στα σύννεφά”

 

 

Ο Κυριάκος Δημητρίου παραχώρησε δηλώσεις στoν Super Sport FM για τη νίκη επί της Πάφου. 

Οι δηλώσεις του:

Για το ματς και τη νίκη: «Ήταν ένα παιχνίδι που μας κράτησε σε τεράστια αγωνιά μέχρι το τέλος. Ήταν εντελώς ισοδύναμο. Ήταν θέμα το να αξιοποιούσαμε μια ευκαιρία και το κάναμε στα τελευταία στάδια του αγώνα. Βρέθηκε τη σωστή στιγμή στο σωστό σημείο ο Φαράζ. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις όταν αγωνίζεσαι με τέτοιους αντιπάλους και σε βράδια που δεν εντυπωσιάζεις. Στο Β’ μέρος για να είμαι ειλικρινείς ήταν και οι δυο φάσεις που έγιναν με αντεπιθέσεις. Η μια της Πάφου με τον Τάνκοβιτς και η μια δικιά μας που πιάσαμε σε ανισορροπία την αντίπαλη άμυνα. Όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε».

 

Για τον κόσμο και τις πιθανότητες για τίτλο: «Όταν κερδίζεις υπάρχει ενθουσιασμός. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Οφείλω να ευχαριστήσω αυτούς που ήρθαν χθες. Δεν ήταν εύκολη η μέρα και οι καιρικές συνθήκες. Στο επόμενο εντός περιμένουμε ακόμα περισσότερους. Χθες είχαμε 2871 θεατές».

Για την αντεπίθεση που κάνει η ομάδα: «Είχα πει πριν καιρό ότι δεν μπορεί κανείς να βάλει το χέρι στη φωτιά για τις ομάδες που θα μπουν στην εξάδα. Ήταν αποστάσεις μεγάλες αλλά τις μειώσαμε. Εμείς συνεχίζουμε χωρίς να πετάμε στα σύννεφά. Ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι τόσο ρευστό το σκηνικό που πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό».

Για το ματς με την Καρμιώτισσα: «Παίζουμε με μια ομάδα που αν δεν την προσέξεις, βεβαίως μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Για να έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία η χθεσινή μας νίκη, θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

Για τα μεταγραφικά: «Θα το επαναλάβω. Το μυαλό μας είναι στο αγωνιστικό. Ο προπονητής μας και χθες εξέφρασε την ικανοποιήσει του για το ρόστερ. Όπως είναι τα δεδομένα δεν αλλάζει κάτι πάνω στα θέματα προγραμματισμού».

Για το μέτρο της απαγόρευσης μετακίνησης: «Σίγουρα στο ματς της Παρασκευής θα είχαμε αρκετό κόσμο. Είναι μία απόφαση που δεν αρέσει σε κανέναν. Το ποδόσφαιρο είναι για τον κόσμο, πόσο μάλλον για τον υγιή κόσμο. Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι σωστή η απόφαση. Εκεί όμως που είχαν φθάσει τα πράγματα, κάτι έπρεπε να γίνει».

Send this to a friend