Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη για τη Λάρνακα, θεωρείται η υποβολή, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, της μελέτης οικονομικής βιωσιμότητας και στρατηγικού πλάνου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), για ίδρυση της Σχολής Θαλάσσιων Επιστημών, Τεχνολογίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης στην πόλη του Ζήνωνα.

Ο Δήμος Λάρνακας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες του, προς το ΤΕΠΑΚ και ιδιαίτερα προς τον πρύτανη καθηγητή Παναγιώτη Ζαφείρη, για την έγκαιρη υποβολή στον Νίκο Χριστοδουλίδη, της μελέτης οικονομικής βιωσιμότητας και στρατηγικού πλάνου για την ίδρυση της υπό αναφορά πανεπιστημιακής σχολής.

 

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πυργών, ενημερώνει ότι σήμερα το πρωί μέχρι και τις και τις 4:00 απόγευμα και αύριο Τρίτη 16 από τις  07:45 το πρωί μέχρι και τις 16:00, απόγευμα, θα διεξάγονται βολές αρμάτων στο πεδίο βολής Καλού Χωριού, από την Εθνική Φρουρά οπόταν δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι κατά τις συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες, απαγορεύεται η διέλευση από την πιο πάνω περιοχή  προς αποφυγή ατυχημάτων.

 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Λάρνακας σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, προκηρύσσουν τον Β΄ Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό ποιήματος, με την ονομασία « Ιερότητα της γραφής -2024».

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές και μαθήτριες των σχολείων Δημοτικής (Ε΄+Στ΄τάξης), Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της πόλης και επαρχίας Λάρνακας.

Θα δοθούν 1ο, 2ο και 3ο βραβείο ξεχωριστά για τις κατηγορίες:
• Ε΄+Στ΄τάξεις Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Ο διαγωνισμός αρχίζει στις 16 Ιανουαρίου 2024 και λήγει στις 29 Φεβρουαρίου 2024 και οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά.

 

 

 

 

 

 

Send this to a friend