Home ΛΑΡΝΑΚΑ Υποβολή μελέτης για ίδρυση Σχολής Θαλάσσιων Επιστημών, Τεχνολογίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης στη Λάρνακα
Υποβολή μελέτης για ίδρυση Σχολής Θαλάσσιων Επιστημών, Τεχνολογίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης στη Λάρνακα

Υποβολή μελέτης για ίδρυση Σχολής Θαλάσσιων Επιστημών, Τεχνολογίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης στη Λάρνακα

Ο Δήμος Λάρνακας εκφράζει την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες του προς το ΤΕΠΑΚ και ιδιαίτερα προς τον Πρύτανη Καθηγητή Παναγιώτη Ζαφείρη για την υποβολή της Μελέτης Οικονομικής Βιωσιμότητας και Στρατηγικού Πλάνου για την ίδρυση Σχολής Θαλάσσιων Επιστημών, Τεχνολογίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης στη Λάρνακα. Επίσης, χαιρετίζει τις δημόσιες δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας με τις οποίες εκφράζει την αποφασιστικότητα του για τη δημιουργία της Σχολής στη Λάρνακα.

Η εν λόγω Μελέτη υποβλήθηκε σήμερα Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη και με την υποβολή της, ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για την οριστική απόφαση για τη δημιουργία της Σχολής, κάτι που αποτελεί όραμα όλων.

Ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Βύρας εκ μέρους και των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας εκφράζει ξανά την ικανοποίηση του και δηλώνει την ετοιμότητα του Δήμου Λάρνακας για να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να καταστεί εφικτή η δημιουργία της Σχολής Θαλάσσιων Επιστημών, Τεχνολογίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λάρνακα.

Η ύπαρξη του CMMI στην Λάρνακα αποτελεί και τον βασικό λόγο για τον οποίο έχει παρθεί η πολιτική απόφαση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με την αποδοχή του ΤΕΠΑΚ, για δημιουργία Δημόσιας Σχολής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας ευχαρίστησε ξανά τον Πρύτανη και την Ομάδα του Πρυτανικού Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ για τις προσπάθειες και για το πνεύμα καλής συνεργασίας προς επίτευξη του στόχου αυτού.

Send this to a friend