Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Μπορεί να κρατήσει το μηδέν η Ανόρθωση ή η ΑΕΛ;
Μπορεί να κρατήσει το μηδέν η Ανόρθωση ή η ΑΕΛ;

Μπορεί να κρατήσει το μηδέν η Ανόρθωση ή η ΑΕΛ;

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με το ντέρμπι της Ανόρθωσης με την ΑΕΛ να ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα. Στα άλλα παιχνίδια, η Ομόνοια υποδέχεται τη Δόξα και ο Οθέλλος αντιμετωπίζει την Καρμιώτισσα.

Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στρέφεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, εκεί όπου η Ανόρθωση περιμένει την ΑΕΛ. Η ομάδα της Αμμοχώστου ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ (πρώτη ήττα μετά από αήττητο σερί επτά αγωνιστικών) που την απομάκρυνε από την κορυφή, παραμένει όμως στη δεύτερη θέση και θέλει το τρίποντο για να διατηρηθεί κοντά στον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Η ΑΕΛ προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και είναι σταθερά μακριά από την πρώτη εξάδα. Η νίκη της Ανόρθωσης σήμερα έχει απόδοση 1.42, η ισοπαλία είναι στο 4.60 και η νίκη της ΑΕΛ δίνει 7.70 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

 

Η Ανόρθωση έχει εννέα NGκαι under 2.5 γκολ εδώ και 11 αγωνιστικές, ενώ η ΑΕΛ έχει τέσσερα διαδοχικά GG και εννέα over 2.5 γκολ στα 11 τελευταία ματς. Απόψε το over 2.5 γκολ δίνει 1.78 και τοover 3.5 γκολ είναι στο 2.90, ενώ τοunder 2.5 γκολ έχει απόδοση 2.05. Στο 2.00 τοGG, στο 1.75 τοNG. Η Ανόρθωση έχει κρατήσει το μηδέν έξι από τα οχτώ τελευταία παιχνίδια, ενώ η ΑΕΛ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόνο σε ένα από τα 14 τελευταία ματς! Το ενδεχόμενο να μην δεχτεί γκολ σήμερα η Ανόρθωση θα το βρείτε με απόδοση 1.95 στην Stoiximan, ενώ το ενδεχόμενο να κρατήσει το μηδέν πίσω η ΑΕΛ δίνει 5.80!

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend