Home ΛΑΡΝΑΚΑ Τη θέση του Προέδρου στην Σχολική Εφορεία Αραδίππου επαναδιεκδικεί ο Παύλος Δημητριάδης
Τη θέση του Προέδρου στην Σχολική Εφορεία Αραδίππου επαναδιεκδικεί ο Παύλος Δημητριάδης

Τη θέση του Προέδρου στην Σχολική Εφορεία Αραδίππου επαναδιεκδικεί ο Παύλος Δημητριάδης

Τη θέση του Προέδρου στην Σχολική Εφορεία Αραδίππου επαναδιεκδικεί ο Παύλος Δημητριάδης.

Με ανάρτηση του ο κος Δημητριάδης αναφέρει ότι επερχόμενες εκλογές θα επιφέρουν μεγάλες αλλαγές και προκλήσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στον Δήμο Αραδίππου και σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια, δηλώνει και πάλι παρών. 

Ανάρτηση

Αγαπητές συμπολίτισσες, συμπολίτες, φίλες και φίλοι του Δήμου Αραδίππου,

Οι επερχόμενες εκλογές θα επιφέρουν μεγάλες αλλαγές και προκλήσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στον Δήμο μας, αφού τίθεται πλέον σε καινούργια βάση, με νέες απαιτήσεις και δεδομένα.

Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια, δηλώνω και πάλι παρών. Ανακοινώνω σήμερα την απόφασή μου να επαναδιεκδικήσω τη θέση του Σχολικού Εφόρου.

Την τελευταία δωδεκαετία, υπηρέτησα την Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από τη θέση του Προέδρου της Σχολικής Εφορείας και εργάστηκα με όλες μου τις δυνάμεις για την ευημερία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μαθητών μας στα σχολεία.

Υπηρετώντας την τοπική κοινωνία, διαθέτω τις εμπειρίες και την γνώση για να βοηθήσω τον νέο Δήμο να βαδίσει στο δρόμο της προόδου και της ευημερίας στο κομμάτι της εκπαίδευσης.

Στόχος και επιδίωξή μου είναι όσα πετύχαμε και τροχοδρομήσαμε μέσα από σκληρή και συλλογική δουλειά τα τελευταία χρόνια ως Σχολική Εφορία, να αποτελέσουν τον πυλώνα για την περαιτέρω ανάπτυξή μας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια και σας καλώ να συμπορευτείτε μαζί μου, για να συνεχίσουμε αυτό το υπέροχο ταξίδι της προόδου και της ανάπτυξης.

Send this to a friend