Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Εκτός με ΑΕΛ ο Τσίκο, η εξέλιξη με Σαμπό και τα ερωτηματικά
Εκτός με ΑΕΛ ο Τσίκο, η εξέλιξη με Σαμπό και τα ερωτηματικά

Εκτός με ΑΕΛ ο Τσίκο, η εξέλιξη με Σαμπό και τα ερωτηματικά

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης συνεχίζεται για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ το ερχόμενο Σάββατο αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα θέματα τα οποία απασχολούν.

Ο Τσίκο για παράδειγμα δεν έχει ακόμη ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα και δεν θα το κάνει ούτε σήμερα. Αναμένεται να επανέλθει στις προπονήσεις μετά την ΑΕΛ μιας και για τον αγώνα με την ομάδα της Λεμεσού είναι εκτός πλάνων. Μετά το ματς πιθανόν θα επιστρέψει αφού πρώτα δεχθεί ένα μεγάλο πρόστιμο από τη διοίκηση για την αντιεπαγγελματική του στάση.

Απ’ εκεί κει πέρα το θέμα που υπάρχει για τον Γκαγιέγο είναι στην μεσαία γραμμή με την απουσία τόσο του Τεχέρα, όσο και του Τιουνέ. Έτσι, ο Χρυσοστόμου θα ξεκινήσει βασικός και η άλλη θέση είναι ερωτηματικό. Ακόμη και να είναι ο Ιωάννου αποστολή, δύσκολα θα επιλεγεί μετά από τόσο καιρό.

 

 

Σε μία άλλη εξέλιξη ο Οθέλλος έχει απευθυνθεί στην Ανόρθωση για να πάρει δανεικό τον Σαμπό πληρώνοντας μέρος του υψηλού του συμβολαίου. Αν τα βρουν οι δυο πλευρές ο παίκτης θα παραχωρηθεί και η Ανόρθωση θα γλιτώσει ένα μέρος του υψηλού του συμβολαίου που «πνίγει» την «Κυρία».

Send this to a friend