Home ΛΑΡΝΑΚΑ Σ. Ιωάννου: Ψήφιση προϋπολογισμού, καταψήφιση κονδυλίων για μετανάστες από ΕΛΑΜ
Σ. Ιωάννου: Ψήφιση προϋπολογισμού, καταψήφιση κονδυλίων για μετανάστες από ΕΛΑΜ

Σ. Ιωάννου: Ψήφιση προϋπολογισμού, καταψήφιση κονδυλίων για μετανάστες από ΕΛΑΜ

 

 

Το ΕΛΑΜ θα ψηφίσει τον κρατικό προϋπολογισμό καταψηφίζοντας όλα τα κονδύλια που αφορούν τους παράνομους μετανάστες, ανέφερε ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Σωτήρης Ιωάννου, στην ομιλία του κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Το ΕΛΑΜ θα ψηφίσει τον κρατικό προϋπολογισμό, θεωρώντας ότι με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τις επαφές που είχαμε μετά και τις διαμαρτυρίες των χαμηλόμισθων του δημόσιου τομέα, σε συνδυασμό και με τις δεσμεύσεις της κυβερνητικής πλευράς θα βοηθήσουμε στην επίλυση αυτής της τρομερής αδικίας», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι και φέτος, όπως πράττουν από το 2016 θα καταψηφίσουν όλα τα κονδύλια που αφορούν τους παράνομους μετανάστες.

 

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε ότι απέναντί μας έχουμε μία κοινωνία που υποφέρει, που νοιώθει προβληματισμένη, που αγωνιά για το μέλλον, μια κοινωνία κουρασμένη.

Από την άλλη, είπε απέναντι της στέκεται μία πολιτική ηγεσία που εδώ και τόσους μήνες έχει ως πρώτο θέμα τις εκλογές και το ποιο κόμμα θα κάνει περισσότερες συνδιαλλαγές με το άλλο.

Πρόσθεσε ότι το ΕΛΑΜ δηλώνει περήφανα ότι είναι έτοιμο να συνεχίσει το έργο του.

«Να τιμήσει με τις πράξεις του, τους πολίτες που το εμπιστεύτηκαν.Να υπερασπίζεται την εθνική μας ταυτότητα. Να στέκεται εμπόδιο στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας. Να πιστεύει ότι η Κύπρος χρειάζεται μία ισχυρή μεσαία τάξη και όχι μια διχασμένη κοινωνία σε πλούσιους και φτωχούς. Να φανεί παραγωγικό απέναντι στις νέες οικογένειες, τους εργαζομένους, τους ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την τρίτη ηλικία», είπε.

Είπε επίσης ότι ο κόσμος ζει σε μία κατάσταση ανασφάλειας, σε όλα τα ζητήματα.

Ανασφάλεια, σημείωσε, από την εγκληματικότητα, από τους μισθούς, τα μεροκάματα, την οικονομία, τα επιτόκια, τη στέγαση, στο καθημερινό ψώνισμα, στα καύσιμα, στον ηλεκτρισμό, στην υγεία στα πάντα.

Ο κ. Ιωάννου έκανε επίσης λόγο για ένα ασταμάτητο ταμπέλωμα και στιγματισμό για τις απόψεις του κάθε ανθρώπου και διερωτήθηκε αν είναι αυτό ελευθερία της σκέψης, ενώ είπε ότι δεν πρόκειται να νιώσουν ενοχές, γιατί πιστεύουν όλα αυτά που τα ασπάζεται το μεγαλύτερο τμήμα του κυπριακού λαού, όπως είπε.

Send this to a friend