Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Παρών στη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία του ομίλου MC Media με τους Bluheart Foundation και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (βίντεο – φώτο)
Παρών στη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία του ομίλου MC Media με τους Bluheart Foundation και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (βίντεο – φώτο)

Παρών στη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία του ομίλου MC Media με τους Bluheart Foundation και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (βίντεο – φώτο)

 

 

Γράφει η Ειρήνη Αντωνίου

 Χιλιάδες κόσμου κατέκλεισαν χθες το βράδυ το αθλητικό κέντρο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό στέλνοντας το πιο δυνατό μήνυμα στήριξης. Η προσέλευση του κόσμου συγκινητική στην μεγάλη γιορτή αγάπης και προσφοράς.

 

 

Το BlueHeart, δημιουργήθηκε για να προσφέρει και να στηρίζει εκεί που υπάρχει ανάγκη. Είναι ένας δυναμικός και πολύπλευρος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που στηρίζεται σε ένα μεγάλο δίκτυο ανθρώπων που ενώνουν εθελοντικά τις το δυνάμεις τους.

 

Το παρών του για να στηρίξει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια έδωσε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος χαιρέτισε και την εκδήλωσε στέλνοντας και το μήνυμα ότι η πολιτεία στηρίζει αυτές τις εκδηλώσεις και ότι θα είναι δίπλα σ’ αυτό τον Οργανισμό και την πολύπλευρη δράση του.

Ανέφερε ότι «είμαι εδώ εκ μέρους της Πολιτείας για να συγχαρώ αυτό τον Οργανισμό για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται και να στηρίξω το Blue Heart Foundation και να ζητήσω από όλους εσάς που ήδη το πράττετε με τη μαζική σας παρουσία απόψε, περίπου επτά χιλιάδες άτομα, να συνεχίσετε να στηρίζετε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες».

Στον ομίλο MC Media αξίχουν πολλά συγχαρητήρια φυσικά για αυτή την επιτυχία, την όλη πρωτοβουλία και την συγκινητική τους προσπάθεια και να ευχηθούμε να ακολουθήσουν και άλλοί αυτή την όμορφη κίνηση, αγάπης και προσφοράς.

 

 

 

 

Send this to a friend