Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ζήνωνος-Χριστοφή οι νικητές στο «Laos Trial Rally Sprint» στην Αθηένου
Ζήνωνος-Χριστοφή οι νικητές στο «Laos Trial Rally Sprint» στην Αθηένου

Ζήνωνος-Χριστοφή οι νικητές στο «Laos Trial Rally Sprint» στην Αθηένου

 

 

Οι Κώστας Ζήνωνος και Φάνος Χριστοφή κέρδισαν το «Laos Trial Rally Sprint», το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου, από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου (ΚΣΑ / CAA) εις μνήμη του Παντελή Ποιητή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Ζήνωνος, με συνοδηγό τον Χριστοφή, οδηγώντας Citroen DS3 τερμάτισαν πρώτοι και στις τρεις ειδικές διαδρομές του αγώνα που έγινε στην Αθηένου.

Τη δεύτερη θέση εξασφάλισαν οι Μιχάλης Στυλιανού / Κώστας Λάος με αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer Evo ΙX, έχοντας τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στις δυο από τις τρεις διαδρομές (1η και 3η).

 

Πιο πίσω στην τρίτη θέση ακολούθησαν οι νεαροί Πέτρος Λάος / Πέτρος Λάος με αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer Evo VΙ. Ο οδηγός είναι γιος του Στέλιου Λαού και ο συνοδηγός γιος του Πάμπου Λάου.

Πέραν των επάθλων στους νικητές, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου παρέδωσε άλλα τέσσερα ειδικά έπαθλα, για κάθε ένα από τα περάσματα της Ειδικής Διαδρομής, κάθε ένα σε διαφορετική κατηγορία.

Οι πρώτοι της γενικής κατάταξης του αγώνα, Κ. Ζήνωνος / Φ. Χριστοφή, πήραν το έπαθλο εις μνήμη του Παντελή Ποιητή, στον οποίο ήταν αφιερωμένος ο φετινός αγώνας, ενώ στους τρίτους γενικής Π. Λάος / Π. Λάος δόθηκε το έπαθλο εις μνήμη του παππού τους, Πέτρου Λάου.

Την ειδική βράβευση εις μνήμη του Γιώργου Λάου έλαβαν οι Θ. Θεοφάνους / Κ. Κωνσταντίνου και το βραβείο Χαράλαμπος Θεοφάνους ο οδηγός Χριστάκης Κοκίας που είχε συνοδηγό την κόρη του Ευρυδίκη Κοκία. Να σημειωθεί ότι και ο Μιχάλης Ποσίδειας έτρεξε με συνοδηγό την κόρη του Θεοδοσία.

Send this to a friend