Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Τα παιδιά υποδέχονται τα Χριστούγεννα τραγουδώντας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου
Τα παιδιά υποδέχονται τα Χριστούγεννα τραγουδώντας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου

Τα παιδιά υποδέχονται τα Χριστούγεννα τραγουδώντας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου

 

 

Το πνεύμα των Χριστουγέννων έφεραν τα παιδιά με τις φωνούλες τους το πρωινό του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου στο προαύλιο της Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης».

Σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα και εορταστικό πνεύμα, όπως αρμόζει στο κλίμα των ημερών, τα παιδιά της ομάδας Δράσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου, τα παιδιά του Συνδέσμου “Χάρισμα”, η χορωδία του Ωδείου Voice Box Music School και η χορωδία του Γ’ Δημοτικού Σχολείου Αραδίππου, συγκίνησαν κι ενθουσίασαν όχι μονο τους γονείς και φίλους αλλά και όλους τους παρισταμένους.

Προηγήθηκε η παρουσίαση του διαδραστικού παραμυθιού της συγγραφέος Ελενη Παναγιδου , “Γιατί το’ σκασες μπαλίτσα”, που διασκέδασε παιδιά και γονείς, ενω μετά οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν , να παίξουν με πηλό και να φτιάξουν διάφορες χειροτεχνίες απολαμβάνοντας μαζί και νόστιμες λιχουδιές που προσφέρονταν στο χώρο.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, “την εκδήλωση χαιρέτησε ο βουλευτής κ. Πρόδρομος Αλαμπρίτης  που πάντα υποστηρίζει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις της Βιβλιοθηκης μας. Μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κ. Χριστόδουλος Πέτρου, η Πρόεδρος Πολιτισμού και Εκδόσεων του Δήμου Αραδίππου Μαρία Πάτσαλου, ο Πρόεδρος Σχολικής Εφορείας Παύλος Δημητριάδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος Επιτροπής Αθλητισμού κ. Νικόλας Κάρουλλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος Επιτροπής Ευημερίας Μηνάς Ξιούρουππας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παύλος Κίτσης, η Διευθύντρια του Γ. Δημοτικού Σχολείου Αραδίππου κ. Βάσω Θεοδώρου”.

Send this to a friend