Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Άλωσε το «Άλφαμεγα» και έφυγε με σπουδαίο «διπλό» η Νέα Σαλαμίνα
Άλωσε το «Άλφαμεγα» και έφυγε με σπουδαίο «διπλό» η Νέα Σαλαμίνα

Άλωσε το «Άλφαμεγα» και έφυγε με σπουδαίο «διπλό» η Νέα Σαλαμίνα

 

 

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Νέα Σαλαμίνα μέσα στο «Άλφαμεγα» όπου επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα και κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από περίπου ένα μήνα. Ουσιαστικά είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη των ερυθρολεύκων οι οποίοι είχαν μεγάλη ανάγκη ένα μεγάλο τρίποντο.

Η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε στο 18΄ να προηγηθεί με τον Ντουρμισάι και πριν καλά-καλά ο Απόλλωνας συνέλθει η Νέα Σαλαμίνα πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον εξαιρετικό Νάρσινγκχ στο 32΄.

Ο Απόλλωνας τα είχε χαμένα, όμως στο δεύτερο μέρος έπαιξε πολύ επιθετικά, έφτιαξε φάσεις που θα μπορούσε να μειώσει και να μπει ξανά στο ματς αλλά πότε ο Κίσσας και πότε η αστοχία των παικτών του Τσολάκη κράτησαν το σκορ στο 2-0 και οι ερυθρόλευκοι πήραν μία σπουδαίας σημασίας νίκη.

 

Απόλλωνας: Λέουβενμπεργκ, Εκπολό, Πεϊμπέρνς (20′ Σιέλβικ), Τέκιε, Κρμέντσικ (46′ Αμπντουραχίμι), Ποντικός (46′ Σαγκάλ), Γιούρσεβιτς (70′ Μαλεκκίδης), Χάμπος, Κοστάκε (Πέρετζ), Φιλιώτης, Μάρκες.

Νέα Σαλαμίνα: Κίσσας, Σεργίου, Ντάτκοβιτς, Νάρσινγκ (69′ Κορομά), Μιγκελίτο (61′ Κουσμάνοβιτς), Ντούρμισαϊ, Φερνάντεθ (61′ Παπαγεωργίου), Μπεχεράνο (80′ Κατσιάρης), Καρλίτος, Λέουκο (46′ Κονατέ), Ντιακιτέ.

 

Send this to a friend