Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Το πλάνο νίκης του Γκαγιέγο και η μεγάλη δίψα για νίκη
Το πλάνο νίκης του Γκαγιέγο και η μεγάλη δίψα για νίκη

Το πλάνο νίκης του Γκαγιέγο και η μεγάλη δίψα για νίκη

 

 

Η δίψα και η αποφασιστικότητα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ομάδα της Ανόρθωσης την φετινή αγωνιστική περίοδο μιας και δείχνει ικανή να ξεπεράσει κάθε δυσκολία και κάθε εμπόδιο για να παραμείνει στα ψηλά και να διεκδικεί πράγματα.

Σήμερα η ομάδα του Γκαγιέγο υποδέχεται τον Οθέλλο (19:00) και είναι το ακλόνητο φαβορί για να πάρει τη νίκη και το τρίποντο. Και σε άλλα ματς ήταν το φαβορί η Ανόρθωση μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αλλά έχασε σημαντικούς βαθμούς και κάτι τέτοιο δεν θέλει να συμβεί ξανά.

Μπορεί να υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και πάλι σημαντικά αλλά πλέον η «Κυρία» έμαθε να ζει με αυτά και να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες. Ο Γκαγιέγο θα κάνει κάποιες αλλαγές μιας και ο Τιουνέ που είναι αποστολή μάλλον δεν θα ξεκινήσει βασικός με μία μόλις προπόνηση στα πόδια.

 

Ο Αρμπολέδα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Αντωνίου, αριστερό ο Κορέια και κεντρικοί αμυντικοί οι Μαρμούκ και Κορρέα αφού ο Κάργας είναι τιμωρημένος. Στην μεσαία γραμμή Τεχέρα και Χρυσοστόμου είναι οι επικρατέστεροι, στα δυο άκρα της επίθεσης Φερέιρα και Τσίκο δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα και στην κορυφή Γουαρίς και Γκασάμα.

Send this to a friend