Home ΛΑΡΝΑΚΑ Φιλανθρωπική εκστρατεία και δωρεά της Υπεραγοράς “ΜAS” Αθηένου προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας
Φιλανθρωπική εκστρατεία και δωρεά της Υπεραγοράς “ΜAS” Αθηένου  προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας

Φιλανθρωπική εκστρατεία και δωρεά της Υπεραγοράς “ΜAS” Αθηένου προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας

 

 

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Αθηένου αναφέρεται στην Φιλανθρωπική εκστρατεία και δωρεά της Υπεραγοράς “ΜAS” Αθηένου προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου.

Ανακοίνωση

Όπως και κάθε χρόνο, η φιλανθρωπία των Αθηενιτών τις γιορτινές μέρες δεν σταματά. Έτσι και φέτος, η φιλανθρωπία της Υπεραγοράς “ΜAS” (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου αποδεικνύεται για άλλη μια φορά στην πράξη. Η Υπεραγορά μάζεψε από το κοινό ρούχα και παιγνίδια, ολοκαίνουργια ή καλής ποιότητας, τα οποία παρέδωσε στον Δήμαρχο Αθηένου, Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου, για να διανεμηθούν σε παιδιά και οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Οι οικογένειες αυτές είναι πολλές και έχουν εγκριθεί από το Συμβούλιο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας.

 

Τα είδη που παραδόθηκαν διαχωρίζονται κατά ηλικίες, ανάλογα με την οικογένεια και θα παραδοθούν πριν τα Χριστούγεννα στις οικογένειες που εγκρίθηκαν. Επιπρόσθετα, από τα δώρα που θα μαζευτούν μέσω της προσπάθειας με το «Δεντράκι των Ευχών» που προώθησε ο Δήμος Αθηένου, θα διευθετηθεί όπως όλα τα παιδιά της Αθηένου έχουν το παιγνίδι τους και τα ρούχα τους και αυτές τις γιορτές.

Παράλληλα, ο Διευθυντής της Υπεραγοράς κ. Μάριος Δράκος παρέδωσε στον Δήμαρχο Αθηένου για διανομή μέσω της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας σε οικογένειες που έχουν ανάγκη κουπόνια ψωνίσματος τροφίμων από την Υπεραγορά, συνολικού ύψους €1000, στη μνήμη του αποβιώσαντος πρόσφατα ιδρυτή της υπεραγοράς Χρίστου Χατζηγιαννακού.

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαριστεί δημόσια τον διευθυντή της Υπεραγοράς “ΜAS” (Χρίστος Χατζηγιαννακού Λτδ) Αθηένου για την ετήσια φιλάνθρωπη βοήθεια της Υπεραγοράς και που κάθε χρόνο, αυτές τις γιορτινές μέρες, τις μέρες προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, γίνονται χορηγοί στην Επιτροπή, με στόχο να βοηθηθούν  οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη, ενώ τονίζει τη συνεχή αγάπη και στήριξη που δίνουν διάφοροι φορείς και άτομα της Αθηένου προς αυτούς που τη χρειάζονται.

Όπως κάθε χρόνο, παρόμοιες προσφορές θα χρησιμοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε άτομα και οικογένειες που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια.

Send this to a friend