Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Η ανανέωση Πριέτο και η διάψευση…
Η ανανέωση Πριέτο και η διάψευση…

Η ανανέωση Πριέτο και η διάψευση…

 

 

Εξελίξεις προέκυψαν στην Ανόρθωση η οποία χθες βράδυ ανακοίνωσε την ανανέωση του Αντόνιο Πριέτο στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή μέχρι και το 2027, η πολύ καλή δουλειά του Ισπανού ώθησε τη διοίκηση Σάντη να προβεί σε αυτή την ενέργεια για να «δέσει» τον Πριέτο για πολλά ακόμη χρόνια.

Επίσης, χθες βράδυ είχαμε διάψευση από την εταιρεία σχετικά με θέματα στο διοικητικό και τις επαφές που γίνονται για τις μετοχές.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

 

“Σε σχέση με δημοσίευμα που αναφέρεται στις συζητήσεις για μεταβίβαση των μετοχών της Εταιρείας, διαψεύδουμε το περιεχόμενο ως αναληθές και γεμάτο ανακρίβειες σε σχέση με το τι λέχθηκε από τον Πρόεδρο της Ανόρθωσης. Ξεκαθαρίζουμε ότι η διάφορα για απόκτηση των μετοχών της Οικ. Πουλλαϊδη έχει να κάνει με τον τρόπο υπολογισμού των €2εκ. Η απόκτηση τους δε ουδόλως αλλάζει την εκπεφρασθείσα θέση για την ανάγκη ύπαρξης ενός Διοικητικού Συμβουλίου και την χρησιμοποιήση της Εταιρείας ως όχημα για οποιονδήποτε νέο επενδυτή παρουσιαστεί. Μέχρι εκείνη την στιγμή η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος θα γίνεται από το Σύλλογο”.

 

 

Send this to a friend