Home ΛΑΡΝΑΚΑ Επισκέψεις ΑΚΕΛ Λάρνακας και οργανώσεων Λαϊκού Κινήματος στα Ευαγή Ιδρύματα της πόλης
Επισκέψεις ΑΚΕΛ Λάρνακας και οργανώσεων Λαϊκού Κινήματος στα Ευαγή Ιδρύματα της πόλης

Επισκέψεις ΑΚΕΛ Λάρνακας και οργανώσεων Λαϊκού Κινήματος στα Ευαγή Ιδρύματα της πόλης

 

 

Αντιπροσωπία του ΑΚΕΛ Λάρνακας και των οργανώσεων του Λαϊκού Κινήματος, ΠΕΟ, ΕΔΟΝ, ΠΟΓΟ και του Σωματείου «ΜΑΝΑ», επισκέφθηκαν στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, τα ευαγή ιδρύματα της πόλη μας.

Η επίσκεψη έγινε, όπως κάθε χρόνο, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τα ιδρύματα Άγιος Λάζαρος, Άγιος Γεώργιος Χριστάκη – Χασάπη και το Δημοτικό Μέλαθρο. Στις 30 Δεκεμβρίου η αντιπροσωπεία θα επισκεφτεί τα ιδρύματα Τέρα Σάντα και Όαση Ηλικιωμένων.

 

Σε ένα ευχάριστο κλίμα αντάλλαξαν ευχές με τους ανθρώπους που εξυπηρετούνται σε αυτά τα ιδρύματα καθώς και με μέλη του προσωπικού των ιδρυμάτων. Στα ιδρύματα Άγιος Λάζαρος και Άγιος Γεώργιος Χασάπη παραδόθηκε συμβολική εισφορά από το σωματείο ΜΑΝΑ. Η αντιπροσωπεία είχε και την χαρά να παρακολουθήσει Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα που ετοίμασαν τα παιδιά του ιδρύματος του Άγ. Λάζαρου.

Έγινε επίσης συζήτηση για την λειτουργία των ιδρυμάτων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η αντιπροσωπεία επαναβεβαίωσε στους λειτουργούς των ιδρυμάτων ότι είναι δίπλα τους στο πολυσήμαντο έργο που επιτελούν καθημερινά και πως το ΑΚΕΛ και οι οργανώσεις του Λαϊκού Κινήματος θα συνδράμουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους να ξεπεραστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Από την μεριά τους οι λειτουργεί των ιδρυμάτων ευχαρίστησαν το ΑΚΕΛ και το Λαϊκό Κίνημα που στηρίζουν με συνέπεια το έργο τους.

Στη πολυμελή αντιπροσωπεία συμμετείχαν η Επαρχιακή Γραμματέας Χρυστάλλα Αντωνίου, ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι του ΑΚΕΛ καθώς και στελέχη των οργανώσεων του Λαϊκού Κινήματος.

Send this to a friend