Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ενίσχυση Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής για προγεννητικό έλεγχο 180 εγκύων
Ενίσχυση Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής για προγεννητικό έλεγχο 180 εγκύων

Ενίσχυση Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής για προγεννητικό έλεγχο 180 εγκύων

 

 

Την κάλυψη εξόδων για τον προγεννητικό έλεγχο σε 180 έγκυες γυναίκες στήριξε η εταιρεία Septona μέσω τεσσάρων εκστρατειών που διεξήγαγε κατά το 2023, στηρίζοντας το ανιχνευτικό Πρόγραμμα Προγεννητικού Ελέγχου του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου» που προσφέρεται δωρεάν σε όλες τις εγκύους της Κύπρου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κέντρου «Αμερίκος Αργυρίου», η εταιρεία, επιδεικνύοντας στην πράξη την κοινωνική της ευαισθησία και σε συνεργασία με τις υπεραγορές Σκλαβενίτης, διεξήγαγε συγκεκριμένη καμπάνια όπου με την πώληση επιλεγμένων προϊόντων ενίσχυσε το έργο του Κέντρου. Ο Brand Manager της Septona, Ανάστης Πουργούρης, σε πρόσφατη επίσκεψη του στα κεντρικά γραφεία του Κέντρου στη Λεμεσό, παρέδωσε χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του Προγράμματος.

Το Κέντρο παρέχει αφιλοκερδώς σε όλες τις εγκύους μητέρες και νεογνά τα ανιχνευτικά προγράμματα του και πιο συγκεκριμένα, προσφέρει το Πρόγραμμα Προγεννητικού Ελέγχου για όλες τις εγκύους γυναίκες στο πρώτο τρίμηνο της κύησης, το Πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου Νεογνών, καθώς και το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών.

 

Send this to a friend