Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Φιλανθρωπική θεατρική χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο «Οδός Χριστουγέννων» από την Παιδική Εξοχή Λάρνακας
Φιλανθρωπική θεατρική χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο «Οδός Χριστουγέννων» από την Παιδική Εξοχή Λάρνακας

Φιλανθρωπική θεατρική χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο «Οδός Χριστουγέννων» από την Παιδική Εξοχή Λάρνακας

 

 

Η Παιδική Εξοχή Λάρνακας, στα πλαίσια των εορτασμών της για τα 90 χρόνια ουσιαστικής προσφοράς στα παιδιά της Λάρνακας, διοργανώνει τη φιλανθρωπική θεατρική χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο «Οδός Χριστουγέννων».

 

 

Η εκδήλωση αυτή είναι μια συγκινητική σύμπραξη πολλών φορέων της Λάρνακας και είναι προϊόν μιας ευχάριστης συνεργασίας ανθρώπων κάθε ηλικίας και κάθε ιδιότητας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας, κ. Ανδρέα Βύρα, και την στήριξη του Δήμου Λάρνακας. Λαμβάνουν μέρος:
– Το Φωνητικό Σύνολο του Δήμου Λάρνακας
– Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Λάρνακας

 

Την καλλιτεχνική και μουσική επιμέλεια, καθώς και τη διεύθυνση του Φωνητικού Συνόλου του Δήμου Λάρνακας θα κάνει ο Ανδρέας Γερολέμου, τη διεύθυνση της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Λάρνακας η Λουκία Λαζάρου, ενώ τα θεατρικά κείμενα και την παρουσίαση της εκδήλωσης η Ευαγγελία Αλεξοπούλου.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν σπουδαστές του Ωδείου Ανδρέα Γερολέμου και η σχολή χορού Κατερίνας Πουπάζη-Κοσμά. Στον ρόλο της νεράιδας των Χριστουγέννων χορεύει η Χρύσια Καϊσερλίδου.

Τα εισιτήρια της εκδήλωσης είναι στη συμβολική τιμή των €10 και είναι προς ενίσχυση του ταμείου της Παιδικής Εξοχής Λάρνακας, ενός σωματείου που βοηθά πάνω από 100 παιδιά της πόλης μας σε μηνιαία βάση. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το  www.ticketmaster.cy

Send this to a friend