Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Μαθητές του Ριζοκαρπάσου παρέδωσαν εισφορά στο ΠΣΣΕ
Μαθητές του Ριζοκαρπάσου παρέδωσαν εισφορά στο ΠΣΣΕ

Μαθητές του Ριζοκαρπάσου παρέδωσαν εισφορά στο ΠΣΣΕ

 

 

Οι μαθητές του Ριζοκαρπάσου παρέδωσαν εισφορά στο Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) για τη στήριξη παιδιών ευάλωτων οικογενειών των ελεύθερων περιοχών στο πλαίσιο της εκστρατείας “Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα”.

Στο πλαίσιο επίσκεψης τους στις ελεύθερες περιοχές την Πέμπτη, οι μαθητές του Γυμνασίου Ριζοκαρπάσου, παρέδωσαν την εισφορά στον Πρόεδρο του ΠΣΣΕ, Ηλία Δημητρίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΣΣΕ, αντιπροσωπεία του Συμβουλίου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του και στην παρουσία του Πρεσβευτή Εθελοντισμού, Μάριου Γεωργίου, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εθελοντισμού και των εορτών των Χριστουγέννων, παρέδωσε στους μαθητές των σχολείων του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου, δώρα από την εταιρεία Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, χριστουγεννιάτικα εδέσματα προσφορά των Φούρνων ΖΟΡΠΑΣ και γλυκά, προσφορά εθελοντών.

 

Ο κ. Ηλίας Δημητρίου, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «δεδομένων των περιστάσεων που δεν ήταν κατορθωτό να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη επίσκεψη της αντιπροσωπείας του ΠΣΣΕ στα σχολεία του Ριζοκαρπάσου, είναι με ιδιαίτερη χαρά που σας συναντούμε σήμερα στη Λευκωσία.  Είναι υποχρέωση μας να σας ευχαριστήσουμε, που κρατάτε γερά τις Θερμοπύλες…».

Συνεχάρη επίσης, τόσο τα παιδιά όσο και τους εκπαιδευτικούς και τη διεύθυνση των σχολείων για τον δικό τους αγώνα που δίνουν καθημερινά, για το ήθος και τα φιλάνθρωπα αισθήματα τους, την αγάπη για την πατρίδα, το σχολείο τους και τους συνανθρώπους τους και τους ευχήθηκε δύναμη και κάθε καλό για το νέο έτος.

Send this to a friend