Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία του Δήμου Λάρνακας για το πρόγραμμα «Πληρώνω Όσο Πετώ (ΠΟΠ) με προπληρωμένη σακούλα»
Ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία του Δήμου Λάρνακας για το πρόγραμμα «Πληρώνω Όσο Πετώ (ΠΟΠ) με προπληρωμένη σακούλα»

Ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία του Δήμου Λάρνακας για το πρόγραμμα «Πληρώνω Όσο Πετώ (ΠΟΠ) με προπληρωμένη σακούλα»

 

 

Ο Δήμος Λάρνακας στα πλαίσια της εφαρμογής του Προγράμματος διαλογής στην πηγή και χωριστής συλλογής ανακυκλώσιμων και οργανικών/βιολογικών αποβλήτων και του συστήματος «Πληρώνω Όσο Πετώ (ΠΟΠ) με προπληρωμένη σακούλα», διοργάνωσε ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία του Δήμου.

Συγκεκριμένα έγινε παρουσίαση του προγράμματος «Πληρώνω Όσο Πετώ (ΠΟΠ)» του Δήμου Αγλαντζιάς από το Δήμαρχο Αγλαντζιάς κ. Ανδρέα Κωνσταντίνου και την κ. Δήμητρα Κατεχάκη, όπου παρουσιάστηκαν οι προκλήσεις και οι δυνατότητες του προγράμματος.

Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και συζητήθηκαν τα περιθώρια βελτίωσης του Προγράμματος. Σημειώνεται ότι ο Δήμος Αγλαντζιάς είναι ο πρώτος και μοναδικός μέχρι στιγμή Δήμος που εφαρμόζει το συγκεκριμένο Πρόγραμμα τα τελευταία τρία χρόνια.

 

Την ενημέρωση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας και ο Δημοτικός Γραμματέας Λάρνακας και προσωπικό των Υπηρεσιών Καθαριότητας, Υγειονομείου, Οικονομικού Τμήματος και της Τεχνικής Υπηρεσίας των Δήμων Λάρνακας, Λιβαδιών και της Κοινότητας Βορόκληνης.

Ο Δήμος Λάρνακας ευχαριστήσει το Δήμαρχο Αγλαντζιάς για την προθυμία που υπέδειξε να παρουσιάσει τις εμπειρίες του Δήμου του στο προσωπικό του Νέου Δήμου Λάρνακας που όπως είναι γνωστό το καλοκαίρι του 2024 θα κληθεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα «Πληρώνω Όσο Πετώ (ΠΟΠ)» στα διοικητικά του όρια.

Send this to a friend