Home ΛΑΡΝΑΚΑ Το Pallas στη Λάρνακα γίνεται Mercure!
Το Pallas στη Λάρνακα γίνεται Mercure!

Το Pallas στη Λάρνακα γίνεται Mercure!

 

 

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Εδραιώνει την παρουσία του στη Λάρνακα ο ξενοδοχειακός κολοσσός Accor, μ’ ένα καινούργιο city boutique hotel, που θα φέρει την ονομασία της αλυσίδας Mercure.

Πρόκειται για το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα Pallas που βρίσκεται στην ομώνυμη πλατεία, το οποίο αγοράστηκε από την εν λόγω εταιρεία και αναμένεται ν’ ανοίξει τις πύλες του τον ερχόμενο Απρίλιο με την ονομασία Mercure City Hotel.

 

Θα είναι το δεύτερο ξενοδοχείο της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων μεσαίας κλίμακας μετά το πολυτελές Mercure Beach Resort, στην ακτή της Ορόκλινης, τα εγκαίνια του οποίου τελέστηκαν τον περασμένο Οκτώβριο.

Το καινούργιο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Mercure βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία, εντός του εμπορικού κέντρου της Λάρνακας, σε πολύ μικρή απόσταση από το παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων. Θ’ απευθύνεται σε επισκέπτες που θα ταξιδεύουν στην Κύπρο τόσο για λόγους αναψυχής, όσο και για επαγγελματικούς σκοπούς.

Ο διευθυντής του Mercure Beach Resort Ανδρέας Σοφοκλέους, ο οποίος θα διευθύνει και το νέο ξενοδοχείο της εταιρείας στο κέντρο της Λάρνακας, δήλωσε στην εφημερίδα μας ότι το δεύτερο Mercure θα διαθέτει 42 δωμάτια, τέσσερις σουίτες, roof garden με μικρή πισίνα στην οροφή, γυμναστήριο και εστιατόριο στο ισόγειο του ξενοδοχείου, το οποίο θα εκτείνεται στον πεζόδρομο, προσφέροντας ποικιλία γευμάτων και ποτών.

Ανέφερε, επίσης, ότι η εταιρεία προγραμματίζει μέχρι το 2025 τη λειτουργία κι άλλων city hotels κοντά στο κέντρο και στο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας. Ένα απ’ αυτά αναμένεται να λειτουργήσει στο κτήριο που βρίσκεται στη γωνιά των εμπορικών οδών Ερμού και Ζήνωνος Κιτιέως, πλησίον της νέας δημοτικής αγοράς.

Γέμισε city hotels

————————-

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα τελευταία χρόνια έχουν λειτουργήσει αρκετά city hotels πλησίον του αστικού εμπορικού κέντρου της Λάρνακας με πρωτοβουλία ξένων και ντόπιων επενδυτών, κυρίως στην περιοχή του Αγίου Λαζάρου και κοντά στη Λαϊκή Γειτονιά, αυξάνοντας σημαντικά τον συνολικό αριθμό τουριστικών κλινών της πόλης και ταυτόχρονα την επισκεψιμότητα της περιοχής καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία προσελκύουν, μεταξύ άλλων, κι επιχειρηματίες που φθάνουν στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους, καθότι το κέντρο της Λάρνακας θεωρείται ιδιαίτερα βολική τοποθεσία γι’ αυτούς, λαμβάνοντας υπόψη και την πολύ μικρή απόσταση από το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης.

 

Send this to a friend