Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Το keeklos γιορτάζει ταξιδεύοντας στην Λάρνακα με το πρώτο pop up event
Το keeklos γιορτάζει ταξιδεύοντας στην Λάρνακα με το πρώτο pop up event

Το keeklos γιορτάζει ταξιδεύοντας στην Λάρνακα με το πρώτο pop up event

 

 

Το keeklos έκλεισε τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του και το γιορτάζει ταξιδεύοντας στην Λάρνακα με το πρώτο pop up event. Στόχος μας, να γνωριστούμε από κοντά και να προωθήσουμε τη βιωσιμότητα στη μόδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Από τις 15 Δεκεμβρίου και καθημερινά μέχρι τις 31, από τις 12:00 μέχρι τις 19:00 θα σας περιμένουμε στο Sunmoon Creative Space, στις γνωστές αποθήκες, Αγίου Λαζάρου 77, για να ανακαλύψετε το brand μας, την αισθητική, την ποιότητα μας και τον τρόπο που σχετιζόμαστε με την βιωσιμότητα και την κυπριακή παράδοση. Στο χώρο θα βρείτε κομμάτια από όλες μας τις συλλογές και θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

Λίγα λογία για το brand

 

Η επιθυμία μας να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμο brand  που όμως  δεν υστερεί στην ποιότητα και στο design μας έκανε το 2021 να δημιουργήσουμε το brand keeklos. Το keeklos συστήνεται στη σύγχρονη γυναικά μέσα από την ιδιαίτερη αισθητική των παραδοσιακών τεχνικών και μοτίβων όπως το κέντημα και ο αργαλειός.  Έμπνευση μας αποτελεί η κυπριακή παράδοση, τα ήθη, τα έθιμα και η φορεσιά της. Ένα προϊόν keeklos μπορεί να μας κρατήσει συντροφιά για μια ζωή όμως κάθε πώληση προϊόντων μας μπορεί να επιστραφεί ανά πάσα στιγμή και να αποτελέσει την πρώτη ύλη για κάτι καινούργιο.

Η επιλογή των υλικών μας γίνεται πολύ προσεκτικά ούτως ώστε τα υλικά να είναι φυτικής προέλευσης, οργανικά, ανακυκλωμένα που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα και που φυσικά παράγονται και διανέμονται υπεύθυνα. Επίσης χρησιμοποιούμε ρετάλια από παλιές μοδίστρες η βιοτεχνίες τα οποία δεν θα είχαν άλλο τρόπο αξιοποίησης. Αυτή είναι η βάση και η έμπνευση των συλλόγων μας.

Send this to a friend