Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Η Λάρνακα έβαλε τα γιορτινά της και οι δρόμοι της πλημμύρισαν με τη μαγεία των Χριστουγέννων
Η Λάρνακα έβαλε τα γιορτινά της και οι δρόμοι της πλημμύρισαν με τη μαγεία των Χριστουγέννων

Η Λάρνακα έβαλε τα γιορτινά της και οι δρόμοι της πλημμύρισαν με τη μαγεία των Χριστουγέννων

 

 

Γράφει η Ειρήνη Αντωνίου

Η Λάρνακα χθες το βράδυ έβαλε τα γιορτινά της και φέτος  υπόσχεται να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο περιβάλλον. Τόσο στην πλατεία Ευρώπης που έχει στηθεί το χριστουγεννιάτικο χωριό, όσο και στους εμπορικούς δρόμους της πόλης και στις πλατείες για να ζήσουμε τη μαγεία των εορτών.

Το πρόγραμμα δε των εκδηλώσεών της δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από αυτό άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών που φημίζονται για τη λαμπρότητα που εκπέμπουν τις άγιες αυτές ημέρες και θεωρούνται οι απόλυτοι προορισμοί για τα Χριστούγεννα. Ο Δήμος Λάρνακας έχει ετοιμάσει για την περίοδο των γιορτών ποικίλες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

 

Όταν υπάρχει θέληση, ελπίδα, αισιοδοξία και πνεύμα συνεργασίας μπορούμε να επιτύχουμε πολλά, δήλωσε ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας. Αυτό που επιδιώκει ο Δήμος Λάρνακας είναι να γίνει η πόλη μας μια μεγάλη οικογένεια, μια τεράστια αγκαλιά, γεμάτη θαλπωρή και ζεστασιά. Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι «ζωντανά» και καλλιτεχνικά με έμφαση στον πολιτισμό, λουσμένα στο φως και τη μουσική.

Ο Δήμος Λάρνακας πραγματοποιεί μια σειρά εκδηλώσεων, που απλώνονται σε πολλά σημεία της πόλης με αυτά τα λόγια κατέληξε ο Δήμαρχος Λάρνακας μετρώντας αντίστροφα λίγο πριν το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πλατείας Ευρώπης.

Ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Φίλιππος Χατζηζαχαρίας στο δικό τουχαιρετισμό είπε ότι “μια πανέμορφη νύχτα στη Λάρνακα, στη πόλη που χρόνο με τον χρόνο βελτιώνεται. Μια βραδιά με χαρούμενους ανθρώπους, όμορφες μουσικές και πολλά παιδικά χαμόγελα.

Μαζί με τον Δήμαρχο της Λάρνακας, τους βουλευτές της πόλης και το Δημοτικό Συμβούλιο ανάψαμε το μεγάλο δέντρο στη Πλατεία Ευρώπης αρχίζοντας την αντίστροφη μέτρηση για την ομορφότερη γιορτή του χρόνου.

Εύχομαι σε όλες και όλους να έχετε χαρούμενες γιορτές με υγεία. Εύχομαι επίσης ακόμα μεγαλύτερα βήματα πρόοδου και ανάπτυξης για την Λάρνακα.

Ακολούθησαν τραγούδια από την Παιδική Φιλαρμονική του Δήμου Λάρνακας, χοροί και συναυλία από τους Boney M.

 

 

Send this to a friend