Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Εκστρατεία δεντροφύτευσης σε περιοχή μεταξύ Αβδελλερού και Αθηένου
Εκστρατεία δεντροφύτευσης σε περιοχή μεταξύ Αβδελλερού και Αθηένου

Εκστρατεία δεντροφύτευσης σε περιοχή μεταξύ Αβδελλερού και Αθηένου

 

 

Εκστρατεία δεντροφύτευσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου από διάφορους φορείς του Δήμου Αθηένου σε περιοχή που βρίσκεται μεταξύ Αβδελλερού και Αθηένου.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Αθηένου αναφέρεται ότι «το τελευταίο διάστημα ασυνείδητοι πολίτες πέταξαν πολλά σκουπίδια στον πρώην χώρο σκυβάλων Αβδελλερού-Αθηένου. Με πρωτοβουλία του Κυνηγετικού Συλλόγου, του Φιλοδασικού Συνδέσμου και του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Αθηένου και την ενεργή στήριξη του Δήμου Αθηένου, πραγματοποιήθηκε εκστρατεία καθαρισμού των αποβλήτων που τοποθετήθηκαν στον χώρο», προστίθεται.

Αναφέρεται, ακόμη, ότι «με τη βοήθεια της εταιρείας Αδελφοί Ιωσηφίδη τα απόβλητα μεταφέρθηκαν σε κατάλληλα αδειοδοτημένο χώρο και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου προχώρησαν σε εκστρατεία φύτευσης ακακιών και σχοινιών, αλλά και σπόρων διαφόρων δένδρων στην είσοδο του χώρου. Ακόμα έγινε φύτευση σε ‘πάγκους’ που δημιουργήθηκαν, σε μια προσπάθεια πρασινίσματος και ευπρεπισμού της περιοχής, συμβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο στην προσπάθεια δημιουργίας πρασίνου και υποβοήθησης του κλίματος».

 

Ο Δήμος Αθηένου εκφράζει ευχαριστίες σε όλους τους φορείς και τα άτομα που συμμετείχαν στην εκστρατεία, ενώ «καλεί το κοινό να σταματήσει να απορρίπτει απόβλητα στον συγκεκριμένο χώρο, αφού απαγορεύεται. Ταυτόχρονα καλεί τους πολίτες να απορρίπτουν δωρεάν τα απόβλητα τους σε κατάλληλους χώρους πρασίνου και άλλους και έτσι να παραμένει το περιβάλλον καθαρό».

Send this to a friend