Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Να πάρουν το ντέρμπι και για τον πρόεδρο… (πιθανή 11άδα)
Να πάρουν το ντέρμπι και για τον πρόεδρο… (πιθανή 11άδα)

Να πάρουν το ντέρμπι και για τον πρόεδρο… (πιθανή 11άδα)

 

 

Σπουδαία αναμέτρηση απόψε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα στην Ανόρθωση και την ΑΕΚ. Ο Σιμόν το χαρακτήρισε ΤΟ ντέρμπι και η ΑΕΚ καλείται να βγάλει τον χαρακτήρα που θέλει ο προπονητής της για να το διεκδικήσει και να το κερδίσει. Είναι ντέρμπι που ίσως κρίνει πολλά για την μετέπειτα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Σήμερα γιορτάζει τα γενέθλια του ο πρόεδρος της ομάδας, Άντρος Καραπατάκης, και αυτό αποτελεί ένα ακόμη έξτρα κίνητρο για την ομάδα για να μπορέσει να τα δώσει όλα. Να κερδίσει δηλαδή το ματς και να αφιερώσει την επιτυχία και στον πρόεδρο.

Ο Σιμόν φαίνεται να έχει κατασταλάξει στο πλάνο που θα χρησιμοποιήσει. Κατά τη διάρκεια της βδομάδας ανέλυσε στους παίκτες του τι θέλει να προσέξουν και περιμένει να τα δει όλα αυτά στον αγωνιστικό χώρο.

 

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πόριτς, δεξιά της άμυνας ο Γκαρσία, αριστερά ο Ντιουνκού έχει μικρό προβάδισμα αντί του Σάντζεθ και στο κέντρο της άμυνας οι Ρομπέρζ και Τόμοβιτς. Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται Γκουστάβο και Πονς, στα δυο άκρα οι Φαράζ και Τιουνκού, στην κορυφή της επίθεσης ο Φραν Σολ και λίγο πιο πίσω του ο Ντίμερς.

Θυμίζουμε ότι εκτός πλάνων είναι ο Καπτούμ, ενώ η ΑΕΚ θα έχει γεμάτο το Βόρειο πέταλο μιας και έχει εξαντλήσει όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια.

Send this to a friend