Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ΙΣΟΤΗΤΑ για Τμήμα Φυλακών: Επιχειρούν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη
ΙΣΟΤΗΤΑ για Τμήμα Φυλακών: Επιχειρούν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη

ΙΣΟΤΗΤΑ για Τμήμα Φυλακών: Επιχειρούν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη

 

 

Δεν έχει επιλυθεί το ζήτημα αναφορικά με τις αποκοπές από τους μισθούς των δεσμοφυλάκων, αναφέρει η Συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ, απαντώντας σε ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών, η οποία έλεγε ότι το θέμα έχει επιλυθεί.

Σε νεότερη ανακοίνωσή της η ΙΣΟΤΗΤΑ χαρακτηρίζει “απαράδεκτες” τις μειώσεις στους μισθούς Δεσμοφυλάκων “ύψους €500-1200” παρά τις έντονες διαμαρτυρίες της Συντεχνίας.

Η πρόσφατη ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών σχετικά με τις παράνομες και αυθαίρετες αποκοπές στους μισθούς των δεσμοφυλάκων επιχειρεί σκόπιμα να παραπλανήσει την κοινή γνώμη, λέει η ΙΣΟΤΗΤΑ και προσθέτει πως “παρόλο που το Τμήμα ισχυρίζεται ψευδώς ότι ‘το πρόβλημα έχει επιλυθεί’, η πραγματικότητα είναι ότι οι έκδηλα παράνομες αποκοπές δεν έχουν ανακληθεί. Παραμόνο έγιναν διευθετήσεις για σταδιακή αποκοπή των ποσών από τους επηρεαζόμενους συναδέλφους, μετά από τις έντονες αντιδράσεις των συναδέλφων και της Συντεχνίας μας”.

 

Η ΙΣΟΤΗΤΑ καλεί με τη νεότερη ανακοίνωσή της την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης “να παρέμβει άμεσα για να σταματήσει αυτή η κραυγαλέα αδικία και να αποδοθεί δικαιοσύνη”.

 

Send this to a friend