Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Τελευταία φορά Χάσκοντα για την Ηλιαχτίδα !
Τελευταία φορά Χάσκοντα για την Ηλιαχτίδα !

Τελευταία φορά Χάσκοντα για την Ηλιαχτίδα !

 

 

Το κλείσιμο των παραστάσεων της πετυχημένης κυπριακής κωμωδίας «Εμείναμεν Χάσκοντα» δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο με μια παράσταση προσφοράς και αγάπης. Θεατρική Ομάδα Παρωδία και ο Σύνδεσμος Ηλιαχτίδα Ζωής ενώνουν δυνάμεις ακόμα μια χρονιά για την ενίσχυση του πολυδιάστατου έργου της Ηλιαχτίδας. Την Πέμπτη 23/11/2023 στις 20:00 «μένουμε» Χάσκοντα για τελευταία φορά, στηρίζοντας το έργο της Ηλιαχτίδας αφού όλα τα έσοδα θα πάνε για στήριξη του συνδέσμου.

Στη σκηνή μόνο για αυτή την παράστασησε ένα ρόλο έκπληξη, ο άνθρωπος που για χρόνιαπίσω από το μικρόφωνο συντροφεύει και χαρίζει γέλιο στη Λάρνακα και όχι μόνο, ο γνωστός σε όλους Γιάννης Διανέλλος. Αποδεχόμενος την πρόκληση/πρόσκληση για στήριξη της Ηλιαχτίδας, ο Γιάννης αφήνει το μικρόφωνο και ανεβαίνει στη σκηνή μαζί με τους ηθοποιούς του έργου για να αφήσει Χάσκοντα που τα γέλια τη Λάρνακα. Η τελευταία παράσταση του έργου «Εμείναμεν Χάσκοντα» λοιπόν, θα είναι διαφορετική και ξεχωριστή για αυτό σπεύσατε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας!

Όσο αφορά το έργο, η ιστορία του διαδραματίζεται στο παρόν αλλά και στο παρελθόν (!) με την αναζήτηση ενός θησαυρού και μια μυστηριώδη μεταφορά στην Κύπρο του χθες, όπου συμβαίνουν ευτράπελες καταστάσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών αυτού του ιδιόμορφου «συναπαντήματος».Η γοητεία του εύκολου πλουτισμού, οι σχέσεις των ζευγαριών που διαχρονικά δοκιμάζονται, οι διακρίσεις αλλοτινών εποχών, ένας χαμένος θησαυρός και ένας ζουρλομανδύας (!), αποτελούν τα «συστατικά» της φετινής κυπριακής κωμωδίας της Θ.Ο. Παρωδία. Ένα απολαυστικό ταξίδι πίσω στο χρόνο με ηθογραφικά και σύγχρονα στοιχεία, μαζί με ένα μείγμα «εκρηκτικών» χαρακτήρων επί σκηνής, υπόσχεται να χαρίσουν στους θεατές απεριόριστο γέλιο.

 

Το κείμενο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Δωρόθεος Δωροθέου, ενώ τη μουσική επιμέλεια ο Πέτρος Πέτρου (djPietro) με το remix στο πασίγνωστο κυπριακό τραγούδι «Τρεις Ελιές τζαι Μια Ντομάτα» να «ντύνει» μουσικά το έργο. Τα σκηνικά επιμελήθηκε και φιλοτέχνησε ο Μηνάς Αλαμπρίτης. Επί σκηνής 10συν 1 «παστουρέτικα» μαζί με το συγγραφέα «ζωντανεύουν» το κείμενο: Ν. Κωνσταντίνου, Ρ. Φελλά, Θ. Αλαμπρίτη, Ν. Κουρούγιαννη, Μ. Ιωάννου, Α. Κωνσταντή, Κ. Εφφέ, Μ. Σαξάνης, Κ. Παύλου, Σ. Μουστακά καιΓ.Διανέλλος.

Εισιτήρια προπωλούνται προς €10 – Περίπτερο Κκονέ (Αραδίππου), Ηλιαχτίδα Ζωής και στα τηλ. :99858888/ 99499413

Send this to a friend