Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Για δεύτερη θητεία Πρύτανης ο Παναγιώτης Ζαφείρης στο ΤΕΠΑΚ
Για δεύτερη θητεία Πρύτανης ο Παναγιώτης Ζαφείρης στο ΤΕΠΑΚ

Για δεύτερη θητεία Πρύτανης ο Παναγιώτης Ζαφείρης στο ΤΕΠΑΚ

 

 

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ κ. Παναγιώτης Ζαφείρης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.  

 

Αυτούσια η ανάρτηση:

Με βάση την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τις Πρυτανικές Εκλογές, προκύπτει ότι είμαι ο μόνος υποψήφιος για τη θέση του Πρύτανη.
Αυτή η εξέλιξη να υπηρετήσω από τη θέση του Πρύτανη για μια δεύτερη θητεία με γεμίζει με αίσθημα συγκίνησης και ευθύνης απέναντι σε όλους και όλες σας όσο αφορά το όραμα μας για ένα ΤΕΠΑΚ τολμηρό, φιλόδοξο και εξωστρεφές.
Τα τελευταία 4 χρόνια, με διάλογο και συνεργασία, όλοι και όλες μαζί πετύχαμε ένα συλλογικό έργο που μας κάνει περήφανους/ες. Το Πανεπιστήμιο μας έχει επανακτήσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη της Πολιτείας και της Κοινωνίας. Το ΤΕΠΑΚ μεγαλώνει !
Στόχος μου είναι να εργαστώ μαζί σας για τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων και της ανάπτυξης του Πανεπιστημίου μας, πάντα μέσα από την εφαρμογή του νέου Στρατηγικού Προγραμματισμού μας 2023-2030, που όλοι μαζί συντάξαμε. Όλοι και όλες μαζί ξανά μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.
Καλώ όλες και όλους στις 30/11 να συμμετέχουμε μαζικά στη διαδικασία της εκλογής γιατί με τη συμμετοχή μας και τη στήριξη στη νέα ηγεσία μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

 

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Ζαφείρης
Πρύτανης ΤΕΠΑΚ

Send this to a friend