Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Είδε πράγματα που χρίζουν σημαντικής βελτίωσης ο Ραν Μπεν Σιμόν
Είδε πράγματα που χρίζουν σημαντικής βελτίωσης ο Ραν Μπεν Σιμόν

Είδε πράγματα που χρίζουν σημαντικής βελτίωσης ο Ραν Μπεν Σιμόν

 

 

Μεγάλης σημασίας ήταν η νίκη για την ΑΕΚ χθες βράδυ στην Λεμεσό μιας και δεν «έσπασε» μόνο την κατάρα του «Άλφαμεγα» που μετρούσε πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά κατάφερε και να επανέλθει στις νίκες σε ένα μεγάλο ντέρμπι, κάτι που είχε τεράστια ανάγκη.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν ήταν στην κερκίδα του γηπέδου και είδε το παιχνίδι, όπου μάλιστα κρατούσε και ένα σημειωματάριο και πήρε πάρα πολλές σημειώσεις, τις οποίες θα μιλήσει με τους παίκτες του και θα προσπαθήσει να διορθώσει πράγματα τα οποία δεν του άρεσαν.

Ένα τρίποντο το οποίο για να έρθει για την ΑΕΚ πέρασε και δύσκολες στιγμές, μιας και ο Απόλλωνας υπήρχαν διαστήματα που ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να σκοράρει. Η ΑΕΚ διατήρησε σαν κόρη οφθαλμού το προβάδισμα που πήρε με τον Φραν Σολ και στο τέλος πανηγύρισε ένα τρίποντο εξαιρετικά σημαντικό παρά τις ευκαιρίες του αντιπάλου.

 

Αυτό που άρεσε στον κόσμο ήταν η συμμετοχή του Ραφαήλ Μάμα ο οποίος έπαιξε περίπου 30 λεπτά και ήταν αρκετά καλός. Πήρε χρόνο από τον Παναγιώτη Γιάννου ο οποίος έκανε ένα πολύ καλό κοουτσάρισμα. Δεν ήταν βέβαια ο παλιός καλός Μάμας, μιας και ο Όλτρα τον είχε καιρό στο περιθώριο και χρειάζεται και παιχνίδια και να βρει ρυθμό για να φθάσει και στα επίπεδα που ο ίδιος αλλά και η ομάδα θα ήθελε να τον δει.

Πλέον, η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα στη διακοπή του πρωταθλήματος να δουλέψει, με τον Ραν Μπεν Σιμόν να έχει τον χρόνο να μάθει καλά τους παίκτες του. Αυτό που δεν άρεσε από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα ήταν κάποια εύκολα λάθη που έγιναν κυρίως στην άμυνα και τα οποία όμως δεν στοίχισαν περισσότερο λόγω της αστοχίας του αντιπάλου.

Αν καταφέρει ο Σιμόν και βρει τον τρόπο να περιοριστούν τα λάθη και να γίνει και πιο παραγωγική επιθετικά η ΑΕΚ, τότε σίγουρα θα δούμε μία διαφορετική ομάδα τις επόμενες αγωνιστικές.

Send this to a friend